Ми у Facebook
10.09.2015, 17:00

«Мегаподія» на свій День народження замовила у Рівному сонячну погоду

Лишилось кілька днів до події, яка останні кілька місяців у багатьох на слуху - великий спільний концерт студії «Квартал 95» та гурту «Дзідзьо». В найближчу неділю на місцевому стадіоні «Мототрек» можна буде гарно провести час у колі сім’ї, друзів та своїх кумирів.
Втім, може виникнути питання «Що саме чекає на мене в цей день?». Організатори анонсують велику сцену, якісний звук, наявність спеціальної дитячої зони, конкурси та подарунки – головним з яких є Iphone 5s. Також, на території стадіону, буде організована безпрограшна лотерея кошти від якої будуть направлені онкохворому рівнянину Артему Оберенчуку.

На день концерту навіть гідрометцентр прогнозує, що буде гаряче. 13 вересня, в неділю, погода повністю сприятиме гарному та приємному відпочинку. Температура сягатиме позначки 20 градусів, дощу не очікується.

На концерт до Рівного з’їжджаються майже із Західної та Центральної України. – каже директор івент-агенції «Мегаподія» Роман Яворський. – Не можуть пропустити такий концерт гості із Львова, Києва, Луцька та Вінниці та інших міст.

Веселі запальні пісні, влучні жарти і гарний настрій є головними аргументами для того, аби 13 вересня завітати до Рівного. Ви матимете змогу побачити Студію «Квартал 95» у повному складі разом із своїм шоу-балетом в живу, а не вдома по телевізору. Після ексклюзивної порції гумору, спеціально підготованою студією для нашого міста, продовжить запалювати публіку гурт «Дзідзьо».

На відміну від стереотипу пов’язаного з концертами, організатори мегаподії гарантують вам, що великий спільний концерт розпочнеться вчасно –о 18.15 годині. Ви маєте змогу прийти на концерт заздалегідь. Вхід на стадіон здійснюватиметься з 16 години.



Тим хто ще не придбав квиток на концерт нагадуємо, ви маєте змогу це зробити у брендованому наметі на Майдані Незалежності у Рівному, також у мережі магазинів “Музон” та КТС та у мережі кав’ярень “Базікало”, а також через інтернет на ресурсі kasa.in.ua.

Детальнішу інформацію можете отримати за телефоном 067-150-13-09.


Зважаючи на масштабність заходу, організатори запевняють, що на вас чекає справжнє сімейне свято, чудова атмосфера, якої ще не було в Україні. Тому івент-агенція «Мегаподія» сподівається, що цей концерт ви пам’ятатимете до наступного року.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ