Ми у Facebook
23.09.2015, 09:30

Книга, котра створює читача: конкурс від рівненської бібліотеки

Неординарний конкурс проводиться у приміщенні РОУНБ (Рівненської обласної універсальної наукової універсальної бібліотеки).
Ми звикли до громадсько-політичних і до спортивних мотиваторів, мотиваторів здорового способу життя. А от чи є мотиватори читання книг?

Виявляється, так! Автора дуже порадував факт того, що в РОУНБ проводиться конкурс на кращий плакат-мотиватор читання серед публічних бібліотек Рівненської області.

- Конкурс презентуємо з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек, - розповідає Лілія СЛІСАРЕНКО, заступник директора РОУНБ. - Нашою метою є посприяти культурній соціалізації місцевих громад - через залучення їх до читання та до бібліотек засобами плакатного мистецтва. Також прагнемо популяризувати книги і читання взагалі!

Здолбунівські проекти-переможці обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад

Потрібно обрати плакат у 4 номінаціях, і проголосувати за кожний із них:

1. НАЙКРАЩА КНИГА ДЛЯ МАЛЕЧІ - популяризація дитячого читання.

2. ЧАС ЧИТАТИ - це популяризація читацької активності та літературних уподобань молоді.

3. МІЙ КРАЙ - КРАПЛИНОЧКА НА МАПІ (тобто, на карті) - це вже популяризація книг про малу Батьківщину, про Рівненщину, про її історію та про культуру.

4. КНИГА, КОТРА СТВОРЮЄ ЧИТАЧА - це мотивація читати книги, які формують успішну особистість. Найбільше сподобалася саме ця номінація - адже у наш песимістичний, непередбачуваний, зневірений час потрібна позитивна й конструктивна література. Саме такі книги надихають до саморозвитку і допомагають стати успішними (ліричний відступ, з вашого дозволу. Приклад таких книг, до речі: Наполеон Хілл, Дейл Карнегі, Луїза Хей, Микола Козлов, Максуелл Мольц, Брайан Трейсі, Ігор Вагін, Стівен Кові, Андрій Курпатов, Робін Шарма, Мирослав Дочинець, Джон С. Максвелл, Роберт Т. Кіосакі та Шерон Лектер, Володимир Довгань - і однозначно, Біблія!).

У бібліотеках на Рівненщині буде безкоштовний інтернет

Саме мотивуюча література з психології успіху - це наш шанс сформувати оптимістичні цінності і "Українську мрію" взагалі, про яку ми призабули! Цей проект реально здатен вивести нашу державу з економічної та громадсько-політичної кризи.

Організатори конкурсу - це Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації, РОУНБ та Рівненська обласна організація профспілки працівників культури.



30 вересня - у Всеукраїнський День бібліотек буде підведено підсумки конкурсу.

Плакати розміщені на 2 поверсі РОУНБ (вул. Короленка, 6).

Вхід вільний





На правах реклами