Ми у Facebook
04.10.2015, 08:30

Генштаб шукає журналістів, піарників та соціологів, які проходять наразі службу в ЗСУ

Про це повідомляється на сторінці прес-служби відомства у Facebook.
28 вересня Генштаб ЗСУ оголосив про початок реформи власної системи комунікацій. Про це стало відомо під час публічного обговорення роботи журналістів у зоні проведення антитерористичної операції, яке відбулося з ініціативи Міністерства інформаційної політики.

- Всі сильні світові армії мають потужну інформаційну підтримку. Ми повинні краще комунікувати з нашими аудиторіями, - зазначив начальник Генштабу Збройних Сил України Віктор Муженко.

Міністр оборони в Америці відвідав Героя АТО з Рівненщини

Керівництво Генштабу закликає відгукнутися всіх журналістів, піарників, соціологів і політологів, які зараз служать в українському війську. З їхньою допомогою планується вибудувати нову систему інформаційного висвітлення діяльності українських військових.

Анкети необхідно надсилати на електронну скриньку gspress2015@gmail.com.

Міністерство оборони України вирішило створити робочу групу для вирішення низки проблемних питань, які які виникають під час співпраці військових та журналістів у ході роботи в зоні проведення антитерористичної операції.

Речник Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов висловив думку, що діяльність журналістів у зоні АТО необхідно чітко унормувати для безпеки українських військових.

Воєнний кореспондент «Подробностей» телеканалу «Інтер» Роман Бочкала натомість вважає, що висвітлення воєнних дій потребує професійності і представників прес-центру АТО, і журналістів.

Рівняни вчасно сплачують податок на армію

Тим часом ізраїльський журналіст Шимон Бріман розповів, що журналісти в Ізраїлі знімають армію лише за посередництва і в супроводі прес-служби Армії оборони Ізраїля.

За матеріалами www.telekritika.ua





На правах реклами