Ми у Facebook
05.11.2015, 12:15

Рівненський “губернатор” уже визначив, хто має стати головою облради і його заступником

Віталій Чугунніков

Про це голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков написав у зверненні до рівнян.
“Досвід демократичних країн говорить, що саме переможець виборів має стати центром об’єднання депутатів. Виходячи із цього, я впевнений, що саме «Блок Петра Порошенка «Солідарність» має стати центром об’єднання депутатів облради та запропонувати голову ради.

Столичний депутат Рівненської облради пообіцяла «родючим ґрунтам» Сарненщини інвесторів


Другою на виборах до обласної ради стала партія ВО «Батьківщина». Тож саме представник цієї політсили має бути першим заступником голови ради, а представник Радикальної партії Олега Ляшка – заступником.

Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Чугунніков: біографія


Так само і депутати від ВО «Свободи», «Конкретних справ» та УКРОПу мають ввійти до керівництва основних комісій обласної ради”, - написав п. Чугунніков.

Які запитання хочуть поставити рівняни кандидатам на посаду мера Хомку та Якимцю


Також він пообіцяв у понеділок запросити на зустріч делегованих представників від кожної фракції новообраної обласної ради і спільно розробити стратегію розвитку області та підписати угоду про співпрацю, де буде чітко вказано цілі та завдання, над якими працюватимуть представники усіх без виключення фракцій. У цьому документі Віталій Чугунніков очікує побачити й загальні принципи розподілу керівних посад в обласній раді.

Кандидат в депутати до Рівненської міської ради знайшов домашнього улюбленця через соцмережі






На правах реклами