Ми у Facebook
05.11.2015, 11:45

Які запитання хочуть поставити рівняни кандидатам на посаду мера Хомку та Якимцю

15 листопада відбудеться другий тур на посаду міського голови Рівного. В якому зійдуться два кандидати - Дмитро Якимець та Володимир Хомко.
Чимало рівнян ще не до кінця визначилися з тим, за кого віддадуть свій голос і мають чимало питань до кандидатів на посаду мера.

Нагадаємо, що у першому турі Володимир Хомко випередив Дмитра Якимця майже на 20 відсотків. Проте у першому турі було 11 кандидатів. У другому ж турі зійдуться тільки двоє.

Остаточні результати першого туру виборів міського голови Рівного

У соціальних мережах активіст Святослав Клічук закликав рівнян задавати питання, на які вони хотіли б отримати відповіді від кандидатів на посаду міського голови.

Рівнян цікавить, скільки грошів політики витрачають на передвиборну агітацію, чому не виконують обіцянок після виборів та кого бачать своїми заступниками.

Юрій Шадий Де Якимець взяв гроші на виборчу кампанію і чи правда, що він кришує бурштин? А ще до церкви якої конфесії належить?

Vanya Marchuk кажуть, що професія міського голови важка і низькооплачувана, тому, щоб не так образливо було, існують щомісячні премії. То чому ж тоді такий ажіотаж навколо цієї посади, де логіка, що ж приваблює, коли мало грошей і велика відповідальність?

Halyna Martynyuk Чи в курсі обидва кандидати про фейкові управляючі компанії, організовані фактично працівниками жкп і зареєстровані за адресами жкп, і чи допустять вони їх до участі у майбутніх конкурсах?

Maxim Bezeka то тема на кшталт "давайте потренуємо кандидатів", але ладно :):
1. Володимир Хомко перед виборами у своєму кабінеті (наскільки я зрозумів, неправомірно, з огляду на його посаду) на брифінгу заявив, що його кампанія обійдеться у 50 тисяч гривень. Наразі ця кампанія як мінімум удвічі дорожча. Чому Ви не стримуєте обіцянки?
2. Чого "меня сотрясает", коли я щодня їду по "відремонтованій" Соборній? То так має бути за новими технологіями? (то особисте питання, впевнений, що пан "мер" це читає)

Іrina Paray Хомко затягув рішення по іноваційному проекту електронний квиток з вересня 2014 по травень 2015. Пояснив Здулися корейці.В той час на ринку є інші інвестори. Чому він за 5 місяців як міський голова не знайшов іншоі альтернативи позбавити Рівне засилля маршруток. Чому лиш перед виборами з'явився один!!!!нічний громадський транспорт?

Олександр Гомон Чому Дмитро Якимець під кожні вибори шукає нову партію і нове тепленьке місце - можливо пора визначатись? Коли ж все-таки закінчиться тарифий геноцид української нації (одне з напрацювань команди Якимця - Яценюка, Вознюка і т.п.)?

Оксана Юрченко Пропоную обом пройти детектор брехні. Поліграф.

Oxana Samchuk Одне запитання для двох: "Назвіть прізвища своїх заступників, які будуть призначені після обрання Вас на посаду міського голови?"





На правах реклами