Ми у Facebook
30.11.2015, 16:00

На Рівненщині визначилися всі збірні-фіналісти Чемпіонату області з футзалу

У суботу, 28 листопада, та у неділю, 29 листопада, у спортивних залах Рівного, Костополя та Зарічного відбулися змагання І етапу Чемпіонату області з футзалу серед команд міст і районів. Останніми фіналістами Чемпіонату області стали збірні команди Кузнецовська та Володимирецького району.
У групі «D» боролися за путівку чотири збірних районів: Корецького, Демидівського, Рівненського та Острозького. Саме команда Острожчини і стала переможницею зонального змагання.

Острожани не зазнали жодної поразки, двічі перемігши (Демидівський - 11:1, Корецький - 3:2) та звівши один матч в нічию (з Рівненським - 2:2). Їх переслідувачі - збірні Корецького і Рівненського районів здобули у підсумку по 6 і 4 очки відповідно. В очній боротьбі за 2 місце в підгрупі Корецький район впевнено переміг Рівненський - 4:0. Обидві ці команди також обіграли команду Демидівщини: кореччани з рахунком 5:1, а Рівненський район - 4:0.

В групі «А», матчі якої відбувалися у спортзалі в Зарічному, «схрестили зброю» команди Сарненського, Дубровицького, Володимирецького районів та господарі майданчика. Найбільш успішно з-поміж цих колективів виступили володимирецькі футболісти, котрі обіграли своїх дубровицьких (6:2) і зарічненських (6:5) візаві, а у вирішальній грі звели поєдинок із сарненчанами в нічию (5:5).

Здобувши у підсумку 7 очок, збірна Володимиреччини посіла першу сходинку у цій групі та виборола собі місце у фінальному етапі. Другими у групі стали дубровицькі футболісти, які здобули 6 пунктів завдяки перемогам над Сарненським (4:2) і Зарічненським (4:1) районами. Сарни здобули 4 пункти і стали третіми завдяки нічиї із переможцями групи та мінімальній перемозі над господарями (1:0).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщині стартував Чемпіонат області з футзалу серед районних збірних

У Рівному стартував відкритий Чемпіонат міста з футзалу

У групі «С», котра проходила в Костополі, тріумфувала збірна команда міста Кузнецовськ. Атомники спершу не залишили шансів команді Рокитнівського району (4:1). Перемогу над рокитнівцями здобули також і представники Березнівського району (4:2). У очній дуелі право захищати честь свого міста у фінальному етапі в напруженій боротьбі вибороли кузнецовці - 3:2.

Отже, у фінальний етап, котрий пройде в найближчу суботу, 5 грудня в ДЮСШ-4 міста Рівне вийшли переможці кожної із груп І етапу змагань - команди Гощанського, Острозького, Володимирецького районів та міста Кузнецовськ, а також фіналісти минулого року – команди Рівного та Костопільського району.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ