Ми у Facebook
23.11.2015, 14:15

У Рівному стартував відкритий Чемпіонат міста з футзалу [+Відео]

У неділю, 22 листопада, у Рівному був зіграний перший тур у Відкритому чемпіонаті міста з футзалу. У п'яти матчах стартового туру не було зафіксовано жодного нічийного результату.
Результати усіх поєдинків: «Горизонт» (Костопіль) – «Північ-Центр» - 5:2, «Ребелс» – «Комфорт-сервіс» - 1:2, «Рівнегаз» - «Граніт» - 3:7, ФК «Хімік-Садове» - «Феміда» - 2:1, «Славія» – «Квартал» - 6:0

Щодо перебігу поєдинків, то боротьби не вийшло у матчах минулорічного чемпіона – «Славії» - з дебютантом змагань «Кварталом» та у зустрічі іншого новачка – «Граніта» - серйозно підсиленим футзалістами з досвідом виступу в Екстра-лізі та ослабленим «Рівнегазом».

У інших трьох матчах запекла боротьба точилася, практично, до останніх хвилин. Лише у кінцівці других таймів вирвали свої перемоги «Комфорт-Сервіс» та ФК «Хімік-Садове». Дещо легше далася перемогу костопільчанам, котрі після певної розкачки і результату 2:2 зуміли відірватися у рахунку та довести поєдинок до впевненої перемоги.

Нагадаємо, що десять найсильніших футзальних команд області в одне коло розіграють звання чемпіона міста Рівне та три комплекти нагород. Крім того, паралельно ці ж клуби поборються за Кубок мера.

У минулому сезоні 2014-2015 року перемогу у чемпіонаті святкувала «Славія», другими стали футзалісти «Комфорт-сервісу», третіми – костопільський «Горизонт».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У головній футзальній лізі Рівного зіграють 10 команд

У Харкові «Кардинал-Рівне» мінімально поступився чемпіону








На правах реклами