Ми у Facebook
12.11.2015, 20:45

У головній футзальній лізі Рівного зіграють 10 команд

У неділю, 22 листопада, у Рівному розпочнуться змагання у Відкритому чемпіонаті міста з футзалу. Цього сезону у турнірі візьме участь 10 учасників – на два більше, ніж у минулому році.
Організаторами змагань було вирішено збільшити кількість команд у турнірі за рахунок «Хіміка» (володаря Кубка мера), який мав «вилітати» в нижчий дивізіон та кращого другого клубу другої ліги – «Кварталу». Всі учасники зіграють одноколовий турнір, за підсумками якого і визначиться переможець та призери – орієнтовний календар ігор.

Нагадаємо, що у сезоні 2014-2015 року перемогу у чемпіонаті святкувала «Славія», другими стали футзалісти «Комфорт-сервісу», третіми – костопільський «Горизонт».

Паралельно до першої ліги в Рівному будуть проходити ігри другого дивізіону. Крім того, вперше в обласному центрі планується запуск Аматорської футзальної ліги, переможець якої отримає шанс представляти нашу область на всеукраїнських змаганнях.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» підтвердив звання найгіршої команди Екстра-ліги

У Харкові «Кардинал-Рівне» мінімально поступився чемпіону

22 листопада розпочнуться і відбірні змагання чемпіонату Рівненської області з футзалу серед збірних команд міст і районів.

У цьому році команди збірних міст і районів розподілені наступним чином:
Група «А». 28.11.15р. смт Зарічне:
Сарненський, Зарічненський, Дубровицький, Володимирецький р-ни.
Група «В». 22.11.15р. НВК-26 м. Рівне:
Гощанський, Острог, Млинівський, Здолбунівський, Радивилівський р-ни.
Група «С». 29.11.15р. Костопіль:
Березніський, Рокитнівський, Дубно, Кузнецовськ.
Група «D». 28.11.15р. ДЮСШ-4 м. Рівне:
Демидівський, Рівненський, Корецький, Острозький, Дубенський р-ни.

У фінальний турнір, який відбудеться 5 грудня в Рівному виходять переможці кожної із груп І етапу змагань, а також фіналісти минулого року – команди Рівного та Костопільського р-ну.






На правах реклами