Ми у Facebook
20.12.2015, 19:00

Ялинкові прикраси своїми руками: Топ-8 оригінальних ідей

Уже не за горами Новий рік і більшість із нас з нетерпінням чекають цього свята: одні, аби відпочити від трудових буднів, а інші, щоб просто насолодитися амосферою казкового свята. А наблизити цю атмосферу допоможе виготовлення яскравих ялинкових прикрас.
Ні для кого не секрет, що ціни сьогодні практично на всі товари просто жахають. Напевно така тенденція не омине і ялинкові прикраси. Саме тому, аби зекономити та гарно провести час, пропонуємо виготовити іграшки на ялинку власноруч.

На піку популярності серед рукодільниць цьогоріч будуть іграшки зі звичайних лампочок. Ви можете просто розмалювати лампочку гуашю, або приклеїти на неї різноманітні тканини, бусинки чи просто намастити клейом і обсипати кольоровими блискітками.



Оригінальними ялинковими прикрасами можуть стати навіть звичайні шишки. Пофарбуйте їх у потрібний колір та прикрасьте блискітками - іграшка готова.



Цьогоріч популярними будуть і саморобні іграшки-обереги з мішковини.



Напевно у багатьох із вас завалялися старі непотрібні диски, які стануть чудовою прикрасою для новорічних іграшок. Поріжте диск на маленькі частинки і наклейте їх на заготовку.



Щоб виготовити ялинкові прикраси з ниток, вам знадобиться повітряна кулька, клей і нитки потрібного кольору. Щільно обмотайте кульку нитками, змоченими у клей ПВА, та підвісьте заготовку на добу, потім просто спустіть кульку і прикрасьте іграшку.



Не менш яскраво виглядатимуть прикраси з пробок.



Прикраси з макарон будуть чи не найоригінальнішими на вашій святковій ялинці, та й виготовляти їх дуже легко, треба лише терпіння та фантазія.



Якщо ви запаслися на зиму горіхами, можете і з них також зробити іграшки, просто пофарбувавши їх.



Яскравих свят!

Статті до теми:

"Топ-8" кращих ідей зробити щось своїми руками [+Фото]

Декупаж своїми руками: поради рівнянкам [Фото+Відео]

Топіарій - дерево щастя своїми руками [Фото+Відео]

Ялинка і домашні тварини - правила безпеки [+ПОРАДИ]





На правах реклами