Ми у Facebook
28.12.2015, 16:40

Агробізнесове підприємство року на Рівненщині - "УкрТехноФос"

Рівненське підприємство “УкрТехноФос” створює унікальні добрива.
Група компаній "УкрТехноФос" заснована у 2000 році. Робота підприємства здійснюється у двох основних напрямках: торгівля сільськогосподарськими культурами на ринках ЄС, а також виробництво і реалізація мінеральних добрив на внутрішньому ринку України.
Головна стратегія компанії – популяризація та впровадження наукових методів ведення агробізнесу.

Юрій Супрунюк і "Укртехнофос" - у програмі "Ранкова кава"

Головна мета – підтримка людей, які годують населення планети. Центральний офіс фірми знаходиться в Рівному, а представництва компанії є у Києві, Дніпропетровську, Полтаві, Сумах, Вінниці, Хмельницькому та Житомирі. Інтереси групи компаній у країнах ЄС представляє уповноважений агент "УкрТехноФос" – компанія Alpari Trading GmbH (Берлін, Німеччина). Ексклюзивний дистриб'ютор в Україні – компанія "Мінераліз".

Діяльність групи компаній "УкрТехноФос" неодноразово відзначалася Українськими національними та регіональнимі преміями та нагородами, серед яких "Вища проба", "Європейський вектор", "Лідер галузі", "100 кращих товарів України – Переможець 2015", "Бурштиновий Меркурій". З 2009 року "УкрТехноФос" став дійсним членом Міжнародної асоціації промисловості мінеральних добрив (IFA), членами якої є близько 85 країн світу. Продукція компанії внесена до національного каталогу "Реєстр кращих товарів України". Також компанія "УкрТехноФос" входить до переліку виробників, продукція яких рекомендована Кабінетом міністрів України для придбання сільськогосподарськими підприємствами.

Юрій Супрунюк: "Завжди рухатися тільки вперед"

Група компаній "УкрТехноФос" – найбільший в Україні виробник висококонцентрованих комплексних добрив. Нещодавно на підприємстві було налагоджено виробництво унікального добрива, аналогів якому в Україні немає. Це – сульфат амонію гранульованого, збагаченого гуматами.

Нове обладнання, яке встановили на базі підприємства в селі Городок Рівненського району, дає можливість перетворювати добре відоме кристалічне мінеральне добриво сульфат амонію в кардинально нове, прогресивне органо-мінеральне гранульоване добриво з високими агрохімічними показниками. Також підприємство виробляє тукосуміші широкого діапазону NPK, які можуть задовольнити потреби будь-яких сільськогосподарських виробників.

Чим добриво може допомогти українській економіці

– Європейські фермери мають можливість економити на раціональному живленні рослин уже кілька років, в Україні ж досі не було подібних технологій. Завдяки нашим добривам, які мають унікальні властивості, українські сільгоспвиробники можуть використовувати унікальний продукт вітчизняного виробництва. Виробництво добрив – це прекрасна перспектива для розвитку економіки України, – говорить голова спостережної ради групи компаній “УкрТехноФос” Юрій СУПРУНЮК.



Група компаній "УкрТехноФос"
Центральний офіс
м. Рівне, вул. Соборна, 370 В, Україна, 33024
тел. / факс: +38 (0362) 64 98 81, 64 98 82
e-mail: office@utphos.com
www.utphos.com





На правах реклами