Ми у Facebook
02.10.2014, 18:18

Чим добриво може допомогти українській економіці

Керівникам близько півсотні ключових у галузі агрохімічної продукції підприємств презентували ноу-хау – добриво NPK в одній гранулі. Комплексне добриво «U●Phos» не має аналогів в Україні, і його показники уже викликали ажіотаж серед аграріїв.
Новинку представила на Всеукраїнській конференції “U●Phos”: нові українські добрива” у м. Києві група компаній «УкрТехноФос».

Добриво «U●Phos», виготовлене в Україні на сучасному високоякісному обладнанні за новітніми науковими розробками, сміливо може конкурувати із закордонними аналогами. Поєднання усіх основних речовин, який потребує рослина, в одній гранулі (і у будь-якому співвідношенні) дозволяє вирішити низку проблем аграріїв, з-поміж яких – розрахунок оптимальної кількості добрива і рентабельність виробництва. Європейські фермери мають можливість економити на раціональному живленні рослин уже кілька років, в Україні ж досі не було технологій механічного компактування таких гранул. Тож наші аграрії використовували уже традиційні види добрив, при чому значна частка з них імпортувалася з Росії. Відтепер українські сільгоспвиробники мають можливість використовувати унікальний продукт вітчизняного виробництва. Тож «U●Phos» - це не тільки усі переваги NPK в одній гранулі, а й непогана перспектива для розвитку економіки України.

На Рівненщині розпочинаються сільськогосподарські ярмарки

На думку розробників вапняково-аміачної селітри – Людмили Стелько та Анатолія Мальцева, які були присутні на заході, новинка має всі шанси стати хітом на ринку мінеральних добрив України. По суті, їх переконання підтримав і відомий агрохімік, кандидат сільськогосподарських наук Сергій Адаменко, який пояснив, чим наукові інновації можуть бути корисними звичайним аграріям.

Президент підписав закон про безпечність харчових продуктів

Як і можна було передбачати, спочатку новий продукт викликав чимало запитань і пересторог у присутніх. Тож аудиторія сповна скористалася нагодою з’ясувати усі питання, і зустріч була доволі динамічною та результативною.



Як зазначив один із учасників конференції Сергій Супрунов, директор ТОВ «Страбіс-Агро», кожен новий вид добрива на початковому етапі викликав майже недовіру аграріїв, а «U●Phos», який презентувала група компаній «УкрТехноФос», - це справжній успіх для всієї галузі.





На правах реклами