Ми у Facebook
01.01.2016, 10:00

Новорічні прикмети на 2016 рік

Які народні прикмети на Новий рік можуть привернути удачу та везіння.
В першу чергу, перед зустріччю Нового 2016 року, необхідно навести порядок в домі. Також не завадило б оновити обстановку в своїй оселі, таким чином, людина вносить новизну не тільки в інтер’єр, але і в своє життя.

Вартість новорічного столу виросла вдвічі (+ ІНФОГРАФІКА)

Деякі новорічні прикмети на Новий 2016 рік, стосуються і новорічної ялинки. Оскільки прикрашання ялинки – це дуже важливий етап у підготовці до свята. Перш за все, на ялинку слід повісити гроші – це приверне в будинок багатство в майбутньому році. Дуже важливо дотримуватись і кольорової гами, адже Новий рік 2016 – пройде під червоним кольором.

До Нового року обов’язково потрібно роздати всі борги, а також помиритися з людьми, з якими Ви були у сварці. Це допоможе отримати додатковий прибуток у новому році, а також завести нові знайомства.

Які страви приготувати на Новий рік

Існують і інші різні цікаві народні новорічні прикмети 2016. Приміром, якщо в новорічну ніч ви зустрінете блакитноокого блондина або білого коня, то удача буде супроводжувати вас весь 2016. Якщо під час бою курантів ви напишете бажання на папірці і спалите його, а потім попіл кинете у келих шампанського, то таке бажання обов’язково збудеться.

Вірити в прикмети на Новий рік 2016, чи ні – це особиста справа кожної людини. Але, багато людей стверджують, що саме в новорічну ніч, всі бажання і народні прикмети збуваються.

За матеріалами 2016rik.com.ua





На правах реклами