Ми у Facebook
31.12.2015, 11:30

Вартість новорічного столу виросла вдвічі (+ ІНФОГРАФІКА)

Ціни на продукти для приготування новорічних страв зросли вдвічі, порівняно з минулим роком.
Якщо в минулому році приготування однієї порції новорічного салату "Олів'є" обходилося у 45 гривень, то цьогоріч воно коштує майже 80 гривень.

Які страви приготувати на Новий рік


Схожа ситуація і з "оселедцем під шубою" - вартість порції виросла за рік із 35 до 65 гривень. Трохи менше подорожчали мандарини - на 10 гривень за кілограм. І найбільше підскочила ціна на червону ікру, більше ніж удвічі - зі 120 до 280 гривень.

Що готуватимуть рівняни на Новий рік


вул. Поштова, 2, 4 поверх

За матеріалами Mukachevo.net.





На правах реклами