Ми у Facebook
10.01.2016, 15:30

Вода року у Рівному - "Аква Сана Дар"

Про воду багато говорилось, але мало сказано. Тому вислів «Вода – це життя» для багатьох з нас зовсім нічого не означає. І це дуже прикро… адже в організмі дорослої людини міститься приблизно 70% води.
Чим молодший організм, тим він більше містить води. Місячний ембріон складається на 97% з води, новонароджений – на 75-80%. В організмі літніх людей вміст води – 57% і менше. Багато води містять печінка, нирки, м’язи (75-80%). Найменше води в кістках (20-30%) і особливо у жировій тканині (10-12%).

На жаль, у реальності вода забруднена безліччю хімічних сполук. І це характерно як для водоканальної води, так і для підземних вод зі свердловин, джерел та колодязів. В якості реагентів для очистки води на водоканальних станціях міста використовують сульфат алюмінію та гіпохлорит натрію.

Зворотно осмотична питна вода «Аква Сана Дар» – правильний шлях до здоров’я та довголіття!

Вторинне забруднення води відбувається за напрямком до споживача: із зношених труб у воду потрапляє велика кількість заліза та важких металів. Вода з колодязів та свердловин забруднена нітратами, гербіцидами, пестицидами, нафтопродуктами, синтетичними поверхнево-активними речовинами та важкими металами. І все це вода, яка за українськими стандартами вважається питною. Та ось тільки нашу нормативну документацію, яка визначає стандарт якості питної води, останній раз змінювали у 1982 році (тобто до аварії на ЧАЕС)! На відміну від нашої країни у світовій практиці стандарти якості постійно переглядають (зміни екологічної ситуації, новітні технології, Чорнобиль…)

Ось, наприклад, стандарти ВООЗ (Всесвітня Організація Охорони Здоров’я) 1970 р. мали 9 показників, 1984 р. – 27 одиниць, 1993 р. – вже 95 показників. Ці стандарти покладено до основи Директиви 90\778\ЕС, і для багатьох країн це є основоположним. Тоді виходить, що Україні достатньо і 28 показників, щоб визначити якість води. А для багатьох речовин, які містять хлор, взагалі немає жодних офіційних норм. Тому нашу українську нормативну документацію не розуміє і не приймає ніхто у світі. Ось тепер уявіть собі, що ви тримаєте у руках склянку водоканальної води у нас, у Рівному...

У Рівному діє унікальна точка прямого розливу очищеної питної води [+Фото]

У неочищеній воді можна виявити більш ніж три десятки небезпечних сполук, у тому числі токсичні та канцерогенні – наприклад, хлороформ та іншу отруту з сімейства тригалометанів. Розвинені країни давно перейшли до інших методів знезараження питної води – за допомогою озону. Приблизно 40 років тому почала розвиватися зовсім нова технологія очищення води – мембранна технологія. Вона заснована на пропусканні води під тиском через напівпроникну мембрану та розділенні води на два потоки: фільтрат (очищена вода) та концентрат (концентрований розчин домішок). Явище осмосу лежить в основі обміну речовин усіх живих організмів.

"Аква Сана Дар" - унікальний центр продажу питної води у Рівному

Мембранні системи мають також ряд інших переваг. По-перше, забруднення не накопичуються всередині мембрани, а постійно змиваються у дренаж, що унеможливлює їх попадання в очищену воду. Завдяки такій технології навіть при дуже великому погіршенню параметрів вхідної води, якість очищеної води залишається стабільно високою. Зворотноосмотичні мембрани містять вузькі пори і тому вони затримують усі бактерії та віруси, більшу частину розчинених солей та органічних домішок (у тому числі залізо та гумусові речовини, які забарвлюють воду та забруднюють її патогенними мікроорганізмами), пропускаючи лише молекули води, невеличкі органічні речовини та легкі мінеральні солі.

І нам вже не потрібно нічого вигадувати, ламати голову та експериментувати. У світі вже є ці новітні технології, які визнані найкращими та найбезпечнішими, завдяки унікальній якості води, яка досягається після очистки. Ці установки повністю автоматизовані та оснащені системами блокування. Нам залишається тільки переймати досвід країн, які вже пройшли цей шлях і давно вживають чисту та здорову воду.

Тепер і у Рівному є питна вода, очищена методом зворотного осмосу «Аква Сана Дар».

Про воду було складено чимало пісень, але усвідомити її життєстверджуючу роль повинна кожна людина, яка прагне бути й залишатися здоровою.




«Аква Сана Дар»
центр продажу питної води

Адреса: м. Рівне, вул. Волинської Дивізії, 1А
(біля зупинки маршрутних таксі № 30, 35, 39, 55, 67)


Графік роботи:
щоденно з 08:00 до 20:00

Телефони для замовлення:
(0362) 40-40-16
096-689-17-08
093-030-84-14





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ