Ми у Facebook
24.10.2015, 12:10

У Рівному діє унікальна точка прямого розливу очищеної питної води [+Фото]

Центр продажу питної води "Аква Сана Дар" використовує технологію очищення води, що відповідає світовим стандартам і гарантує високу якість питної води. Після багаторівневої очистки воду можна вживати без кип’ятіння.




Вода - одне із найважливіших джерел енергії для організму. Саме від якості води, яку ми випиваємо, залежить наше здоров’я та самопочуття. Важливо вживати чисту воду, без шкідливих та сторонніх домішок.


Але вода, що біжить на кухні з водопровідного крана, дуже далека від ідеалу. А закуповувати мінеральну воду в супермаркетах може бути невигідно та незручно. Проте завжди існує альтернатива





Центр продажу питної води «Аква Сана Дар» у Рівному використовує унікальну багаторівневу систему очистки води.

- Спочатку вода під тиском в 11 атмосфер проходить базову механічну очистку від нерозчинних часток (піску, іржі та суспензій).
- Наступний рівень - катіоновий пом’якшувач, який видаляє з води солі жорсткості.
- Далі фільтр, що містить активоване гранульоване вугілля, дехлорує воду, очищає від органічних речовин, видаляє всі присмаки та запахи.
- Серцевина всієї системи – зворотноосмотична мембрана - забезпечує глибоке очищення від органічних речовин, розчинних солей, важких металів та радіонуклідів.
- Далі вода проходить очистку ультрафіолетом та озонування, що гарантує стовідсоткове знезараження води та ємностей, в які її наливають, знищує бактерії та віруси, а також насичує її киснем.



БІЛЬШЕ ФОТО



Саме така технологія очищення води відповідає світовим стандартам і гарантує високу якість питної води. Після багаторівневої очистки воду можна вживати без кип’ятіння.



Є можливість приходити у точку прямого розливу води «Аква Сана Дар» зі своєю тарою і відразу наливати собі очищену воду, витрачаючи лише 50 копійок за 1 літр води.

Також тут можна купляти бутлі для води різної ємності, спеціальні помпи для бутлів, диспенсери, кулери та інші супутні аксесуари.



БІЛЬШЕ ФОТО

У Рівному діє доставка води «Аква Сана Дар» – за 25 гривень за бутель (18,9 л), який доставлять у будь-яку точку міста.

Для всіх бажаючих у центрі продажу питної води «Аква Сана Дар» здійснюють безкоштовний первинний аналіз вашої води – ви можете принести воду (яку зазвичай п’єте) з крана, колодязя, джерела тощо і перевірити, наскільки вона забруднена та придатна для вживання.



БІЛЬШЕ ФОТО

вода з крану (ліворуч) та очищена вода (праворуч)
вода з крану (ліворуч) та очищена вода (праворуч)


Як відбувається первинний аналіз води в "Аква Сана Дар", можна побачити у медіагалереї OGO.ua

Не забувайте - питна вода створена дарувати здоров’я!

«Аква Сана Дар»
центр продажу питної води


Адреса: м. Рівне, вул. Волинської Дивізії, 1А
(біля зупинки маршрутних таксі № 30, 35, 39, 55, 67)

Графік роботи:
щоденно з 08:00 до 20:00

Телефони для замовлення:
(0362) 40-40-16
096-689-17-08
093-030-84-14

e-mail: aquasanadar@gmail.com


На правах реклами





На правах реклами