Ми у Facebook
12.01.2016, 17:00

“Панна” - 19 років досвіду навчання моделей міжнародного рівня

2016 рік для модельного агентства “Панна” буде особливим - “Панні” виповнюється 20 років. Два десятиліття невтомної праці і переконливих успіхів. Головний результат роботи агентства — сотні моделей світового рівня, які не просто побачили світ, а стали успішними і самодостатніми.
Здобутки “Панни” за один лише 2015 рік вражають. Модель Катерина Лактіонова стала володаркою титулу "Міс Західна Україна 2015", Юлія Данилюк представляла українського дизайнера на Німецькому Fashion Week та ввійшла у фінал національного конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2015", Марина Пацкова прикрасила відомий польський журнал "Panna Mloda" та взяла участь у польському Fashion Week. Дарина Юшчишина та Соломія Згода брали участь в українському тижні моди. Соломія Згода знялась у відеокліпі української зірки, відомого режисера Алана Бадоєва та підкоряла японські подіуми. Також моделі “Панни” брали участь у китайських тижнях моди та знімались у відомих китайських глянцях. А тим часом діяльність “Панни” розширюється в Україні: у 2015 році агентство відкрило філію в Луцьку!

Маленькі вихованки “Панни” теж прославились: Дарина Ковальчук на міжнародному конкурсі моделей у Греції виборола Гран-прі та стала найкращою дитячою моделлю, а Вікторія Шевчук стала «Little Miss World 2015»-Mini Princess of Continents 2015»та прикрасила обкладинку журналу "Твій стиль". Також маленькі моделі “Панни” виступили на міжнародному фестивалі мистецтв "Соняшник", де здобули першість у номінації “театр моди”.

До “Панни” ідуть на навчання тому, що впевнені: випускники агентства матимуть 100% забезпечення роботою в сфері моделінгу: на показах, фотосесіях, виставках. А моделінг — це прямий шлях у шоу-бізнес, це реальний шанс високих заробітків, гарного життя і світового визнання!

До теми:

Рівненське агентство моделей "Панна" провело випускний вечір [Фото+Відео]

Агентство моделей року: “Панна”

Рівнянка - у ТОП-10 українських моделей





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ