Ми у Facebook
07.09.2015, 18:30

Рівнянка - у ТОП-10 українських моделей

"ОГО" дізналась, хто з рівненських моделей увійшов до цього нового рейтингу!
"Напередодні 35-го Ukrainian Fashion Week ми вирішили розповісти про моделей, які підкорили не тільки українські, а й світові подіуми, - пише ivona.bigmir.net - і наводить власний рейтинг "ТОП-10 українських моделей".

У десятці опинилась і рівнянка - випускниця агентства моделей "Панна" Соломія Згода. Ось як пише про неї столичне інтернет-видання:

"Рівнянка Соломія Згода зараз працює в агентстві Ford models у Нью-Йорку і вважається однією з найбільш успішних українських моделей. "На Тижнях моди в Європі я, як і всі, нормальна модель. Але в Україні відчуваю себе зіркою", - каже Соломія, яку українські дизайнери часто запрошують відкривати і закривати покази, зніматись у рекламних кампаніях і лукбуках".

Соломія Згода у 2011 році закінчила навчання у рівненському агентстві моделей "Панна". Її модельна кар'єра від самого початку розвивалась доволі стрімко: свого часу Соломія ще не встигла закінчити навчання в "Панні", як її запросили до участі в Ukraine Fashion Week. А вже наступного року Соломія, якій на той час було лише 15 років, уже виступала на Нью-Йоркському тижні моди.

Автор фото: Марина Головньова
Автор фото: Марина Головньова






До теми:

Рівнянка Соломія Згода — фіналістка світового конкурсу моделей [+Фото]

Рівнянка стала найпопулярнішою моделлю Українського тижня моди [+Фото]

Рівненська модель відкривала тиждень моди в Нью-Йорку [+Фото]





На правах реклами