Ми у Facebook
05.10.2011, 09:15

Рівнянка Соломія Згода — фіналістка світового конкурсу моделей [+Фото]

Модель агентства "ПАННА" Соломія Згода достроково стала фіналісткою найпрестижнішого всесвітнього конкурсу моделей Elite Model Look. Дівчина представлятиме Україну на конкурсі у Нью-Йорку.
15-річна Соломія Згода, співпрацюючи з агентством "ПАННА", стала однією з найвідоміших моделей України лише за кілька місяців. У червні дівчина закінчила навчання у школі моделей "ПАННА". А паралельно під час навчання брала участь в "Українському тижні моди".



— Для успішних результатів дуже важливо правильно вибрати материнське агентство моделей, — зауважила модель агентства "ПАННА" Соломія Згода. — Я дуже рада, що зробила правильний вибір. Тут отримала не тільки знання справи, а й можливості розвиватися далі.


Зараз в активі Соломії вже зйомки у журналах "Сезони моди", "ELLE", "Marie Сlaire". Її обличчя можна побачити на білбордах Києва, де дівчина рекламує відомі бренди. Крім того, Соломію достроково вже вдруге запросили брати участь на Ukraine Fashion Week-2011.


— Працелюбність Соломії, помножена на досвід, авторитет, професіоналізм та зв’язки у світі моди нашої команди дозволила досягти таких небачених для нашого краю успіхів, — зауважила директор агентства моделей "ПАННА" Вікторія Дембіцька.
















На правах реклами