Ми у Facebook
12.01.2016, 09:43

Рівнянам подарували «Щедрий вечір z добрим jazzom»

Поринути в неперевершену святкову музичну атмосферу різдвяного джазового настрою отримали змогу глядачі концерту «Щедрий вечір z добрим jazzom», який організував для рівнян 11 січня в міському Будинку культури джаз-клуб "ДжЕм".
У вщерть наповненій залі міського Будинку культури панував справжній різдвяно-новорічний настрій. Перша в 2016 році масштабна подія від джаз-клубу "ДжЕм", який, окрім традиційного вже міжнародного фестивалю "Art Jazz Cooperation", впродовж цілого року дарує рівнянам неповторні джазові вечори, зібрала і чимало відомих у Рівному політиків, бізнесменів, громадських діячів, і багато творчої молоді, й просто рівнян, які вирішили подарувати собі та своїм близьким неповторний музичний сувенір, почати рік із якісної музики, зі спілкування з Мистецтвом. Тим більше, що вхід на концерт зробили безкоштовним, дякуючи підтримці Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку.

ДИВИТИСЯ ФОТО

На першій у новому році музичній події від джаз-клубу "ДжЕм" звучали українські, польські та американські колядки в джазових аранжуваннях від львівського музичного колективу "ShockolaD” — одного з найуспішніших українських гуртів, що працюють у жанрі world music, та Еви Новел – польської блюзової співачки, що народилась в Чікаго (США).

ДИВИТИСЯ ФОТО

Спершу рівнян вражав неповторний сильний голос тендітної вокалістки гурту "ShockolaD” Іванки Червінської, згодом у супроводі гурту на сцені співала Ева Новел, а завершився концерт спільними вокальними номерами Еви Новел, Іванки Червінської та гурту "ShockolaD”.





БІЛЬШЕ ФОТО





Порадували того вечора рівнян і місцеві виконавці - на сцені міського Будинку культури для жителів та гостей міста защедрував гурт "Сільська музика" етнокультурного центру "Веснянка" рівненського міського Палацу дітей та молоді, в складі якого виступав і знаний у місті музикант, популяризатор етномузики Андрій Ляшук.



А всі разом учасники концерту зробили благородну і корисну справу - зібрали 9109 гривень для благодійного фонду "Скарбниця Надії", який опікується онкохворими дітками з відділенні онкогематології Рівненської обласної дитячої лікарні. Отож, щедрий джазовий вечір вийшов у Рівному воістину добрим - справді вдалий початок року під неперевершені акорди джазу!



БІЛЬШЕ ФОТО


До теми:

ФОТО: у Рівному відбувся "Щедрий Вечір z добрим jazzom"

"Art Jazz Cooperation 2015" у Рівному: мистецтво бути вільним






На правах реклами