Ми у Facebook
15.01.2016, 21:00

Де відпочити з сім'єю у Рівному на вихідних

Пропонуємо кілька цікавих ідей.
Не зважаючи на холодну пору року, відсижуватися усі вихідні у чотирьох стінах не дуже весело. Можна набагато ефективніше використати дорогоцінний час і провести дозвілля з сім'єю, адже у будні дні для спільного дозвілля зачасту не вистачає часу.

Так, уже в суботу, для рівнян організовують корисний тренінг на тему - "Конфліктологія". Саме тут ви зможете почути багато цікавої інформації про позитивні і негативні сторони конфліктів, способи їх уникненння, вирішення та ще багато корисного для подружніх пар.

У цей же день у для дітей та дорослих у Рівному відбудеться безкоштовний майстер-клас "Розфарбуй своє улюблене слово". Позитивна атмосфера, втілення ваших творчих фантазій та яскравий відпочинок чекатимуть на вас саме тут.

Для прихильників екстремального відпочинку, у Рівному працює пейнтбольний клуб з тиром для дітей та багато закладів для гри в боулінг: перелік.

А от в неділю рівненський Skybar "Manhattan" організовує по-справжньому "Сімейне свято" з майстер-класами, смаколиками та конкурсами від Снігової Королеви. ДЕТАЛЬНІШЕ

Як варіант також можна відвідати кінотеатр. Там на вихідних показуватимуть захоплюючий фільм "Страшилки". Не забувайте також і про зимові ковзанки.

Яскравих вихідних!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ