Ми у Facebook
29.01.2016, 17:00

У Рівному відкрили Центр надання адміністративних послуг

Голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук разом з Президентом України Петром Порошенком взяв участь у відкритті нового Центру надання адміністративних послуг.
Зокрема, глава держави зазначив, що подібні центри – це ще один крок для того, щоб зробити життя громадян кращим, щоб створити мотивацію для людей, на власні очі переконатися, що ситуація з владою змінюється на краще.

ФОТО - Як Петро Порошенко у Рівному відкривав ЦНАП

– Крок перший для влади зараз – це децентралізація, крок другий – це боротьба з корупцією. У Центрі не буде не зрозумілих черг і всього іншого, все відбуватиметься без посередників. Це реальний крок до зближення із Європою, – зауважив Петро Порошенко.

Що робити рівнянам, якщо різні ціни на вітринах та у чеках

Віднині жителям Рівного та області не потрібно ходити різними інстанціями – в одному приміщенні будуть надавати послуги представники багатьох органів влади за принципами «єдиного офісу». Громадяни зможуть започаткувати власну справу, узаконити спадщину, оформити субсидію, отримати дозвіл на будівництво, акт на землю та інші необхідні документи. Загалом Центр вже нині оперативно надає майже півтори сотні різних послуг, зазначив голова обласної ради Володимир Ковальчук.



БІЛЬШЕ ФОТО

– Центр надання адміністративних послуг значно зменшить вплив чиновників на видачу тих чи інших документів. Це дозволить зменшити корупцію в галузі надання адмінпослуг. Відкриття такої установи – це принципово нова філософія роботи – відкрита, доступна влада, яка на рівних спілкується з мешканцями області та оперативно і якісно надає необхідні послуги[i][/i], – зауважив Володимир Ковальчук.

Розбитий у Рівному Степан Бандера вже цілий


Нині, за словами голови обласної ради, новий ЦНАП зможе приймати до тисячі відвідувачів щодня. Водночас кількість послуг, які надають у Центрі зростатиме.

фото: Адміністрація Президента України
фото: Адміністрація Президента України







На правах реклами