Ми у Facebook
15.02.2016, 13:00

«Верес» не втримав перемогу у товариському матчі проти «Скали» [+Фото]

У черговому спарингу на львівських зборах рівненський «Верес» провів проти команди другої української ліги «Скала» (Стрий). Не зважаючи на те, що рівненчани двічі вели у рахунку, поєдинок завершився нічиєю 2:2.
Контрольний матч між ФК НК «Верес» та «Скалою» відбувся 14 лютого на львівському стадіоні «Сокіл».

Як повідомляє інформаційна служба Народного Клубу «Верес», активніше гру розпочали рівняни, які до перерви мали декілька реальних нагод засмутити футболістів «Скали». Стрияни ж небезпеку біля воріт «Вереса» створювали здебільшого після «стандартів».

Наприкінці першого тайму рахунок ударом з-за меж карного майданчика відкрив Борис Орловський. Допоміг у цьому рівненському півзахисникові невеликий рикошет від суперника.

Стрияни відігралися одразу після перерви. Гол забив Дмитро Скакун. Втім, згодом «Верес» знову зумів вийти вперед. Контратаку рівнян результативним ударом завершив Антон Яременко, який перебуває в таборі рівненчан на оглядинах.

Утім, перемогу підопічні Віктора Богатиря не втримали. «Скала» відігралася зусиллями Дениса Бобовича - 2:2.

У вівторок, 16 лютого, «Верес» зіграє наступний контрольний матч в рамках третього тренувального збору. Суперником рівнян стане клуб львівської Прем'єр-ліги та української аматорської ліги СКК «Демня».

Нагадаємо, що 11 лютого «Верес» провів свій перший поєдинок на чергових зборах у Львівській області. У поєдинку проти представника аматорського чемпіонату Львівщини рівненчани здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» у товариському матчі переграв аматорів зі Львівщини

Після зборів у Брюховичах «Верес» підсилили чотирма новачками












На правах реклами