Ми у Facebook
12.02.2016, 10:20

«Верес» у товариському матчі переграв аматорів зі Львівщини [+Фото]

Рівненський футбольний клуб "Верес" провів свій черговий поєдинок на зборах у Львівській області. У поєдинку проти представника аматорського чемпіонату Львівщини «Верес» здобув мінімальну перемогу з рахунком 1:0.
«Верес» у рамках третього тренувального збору проводив лише першу гру. Суперником рівненчан був аматорський ФК «Миколаїв». Підопічні Віктора Богатиря обіграли любителів скромно - 1:0. Сама зустріч проходила на львівському стадіоні «Сокіл».

Єдиний у м’яч у поєдинку забив Ігор Коцюмака, який перебуває у «Вересі» на оглядинах. Ця перемога стала для рівнян третьою у чотирьох поєдинках зіграних під час зимового міжсезоння.

Відзначимо, що за перебігом подій на полі спостерігав, крім головного коуча, ще й президент клубу з Рівного Олексій Хахльов.

Свій наступний контрольний спаринг рівненський клуб зіграє у найближчу неділю, 14 лютого. Зустріч відбудеться також на стадіоні «Сокіл» і суперником «Вереса» стане безпосередній конкуренти рівненчан у другій лізі - стрийська «Скала».

Нагадаємо, що нині у таборі рівненчан у Брюховичах перебуває 25 футболістів - враховуючи тих, що вже на контракті та тих, які перебувають на оглядинах. Одне із пріоритетних завдань тренерів на сьогодні – знайти заміну Олегу Шутову, який достроково покинув клуб за сімейними обставинами.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Один із лідерів «Вереса» вирішив залишити рівненський клуб

Після зборів у Брюховичах «Верес» підсилили чотирма новачками
















На правах реклами