Ми у Facebook
05.04.2016, 09:00

У міській лікарні Рівного перевірили скаргу на відмову лікаря прийняти дитину з температурою

Про результати службового розслідування поінформували з міської дитячої лікарні Рівного.
Про скарги на лікаря портал ОГО писав у публікації "Я не збираюся чужих дітей приймати", - лікар у Рівному відмовила в огляді дитині з температурою. Після цього коментар з цього приводу надав головний лікар міської дитячої лікарні Микола Надєйко Головний лікар дитячої лікарні Рівного пояснив, чому дитині з температурою відмовили в огляді

Відмова лікаря у Рівному прийняти дитину з температурою збурила соцмережі

Тепер у лікарні завершилося службове розслідування цього випадку.

- Хто у цій сиутації мав рацію - однозначно сказати важко, - пояснила ОГО завідуюча педіатричним відділом дитячої міської лікарні Лариса Галян. - Лікар каже, що не відмовляла жінці у наданні допомоги дитині, а запропонувала спочатку сходити поміряти температуру. Просто зробила це вона на емоціях. І жінка тому так відреагувала. Тож з медпрацівниками, щоб подібного не повторилося. ми провели заняття з етики й деонтології.

Окрім цього, як повідомила педіатр дитячої міської лікарні Руслана Кравчук , доньку Яни Янчишиної було обстежено всіма можливими спеціалістами і проліковано у стаціонарі.

- Ми знайшли причину підвищеної температури у дитини. Тож конфлікт вичерпано. А у стаціонарі його взагалі не було, - додала п. Кравчук.






На правах реклами