Ми у Facebook
08.04.2016, 12:30

Юрій Благодир: Добудуємо школу в Горбакові — перспективу матимуть кілька сіл

Школярі села Горбаків Гощанського району та сусідніх сіл отримають можливість вчитися в нормальних умовах. Про це повідомив голова бюджетної комісії Рівненської обласної ради Юрій Благодир.
За його словами, за рахунок державного, обласного та місцевого бюджетів у поточному році сформований фінансовий ресурс (більше 30 млн. грн) для завершення довгобуду.

"Сьогодні на місці майбутньої школи — триповерхова споруда без даху, де ростуть берези, а діти змушені вчитися в приміщенні колишнього дитячого садочка, — пояснив Юрій Благодир. — Нам нарешті вдалося зрушити проблему цього довгобуду з місця. Школа у Горбакові стане перспективною для кількох прилеглих сіл".

Вирішення питання з Горбаківською школою було одним з ключових в передвиборчій програмі Юрія Благодира. Зокрема, нещодавно він представив звіт за перші місяці роботи в Рівненській обласній раді.

Нагадаємо, бюджетна комісія Рівненської обласної ради погодила 44 об'єкти Рівненщини, які ремонтуватимуть за гроші бюджету розвитку. На них спрямують майже 45 мільйонів гривень.

"Цьогоріч завершимо критичні об'єкти, а вже наступного — кошти виділятимемо на стратегічні, щоб не розпилювати ресурси на незначні цілі", — підсумував Юрій Благодир.

До теми:

Юрій Благодир: "За півроку з мертвої точки вдалося зрушити чимало проблем Гощанського району"

Юрій Благодир у проекті OGO.ua "Думки вголос"

Юрій Благодир: Екс-голова ради не зміг об'єднати депутатів і тому отримав недовіру





На правах реклами