Ми у Facebook
11.03.2016, 20:27

Юрій Благодир: Екс-голова ради не зміг об'єднати депутатів і тому отримав недовіру

Фаховий рівень Володимира Ковальчука не відповідав посаді голови обласної ради. І це одна з головних причини оголошення йому недовіри, вважає керівник бюджетної комісії Рівненської обласної ради Юрій Благодир.
За його словами, екс-голова не зміг стати адміністратором і об'єднати депутатів навколо важливих для області питань.

"Це недопустимо, коли більшості депутатів пропонують певні рішення і не дослуховуються до їхньої позиції. У більшості питань Володимир Ковальчук ставив питання — "моя думка важливіша", але так не може бути. Тому фракція "Солідарність" в повному складі голосувала за недовіру, — зауважив Юрій Благодир. — Під час обрання він отримав "ведмежу послугу", але виявився не готовим до роботи керівником ради. Водночас не проявив себе людиною, яка швидко може вчитися".

Юрій Благодир високо оцінив кандидатуру Олександра Корнійчука, якого обрали новим головою ради. За його словами, кращого фахівця на цю посаду не варто шукати.

"Він кандидат державного управління, депутат обласної ради кількох скликань, працював першим заступником міського голови та керівником апарату Рівненської ОДА. Олександр Корнійчук — найбільш професійно підготовлений для керівництва радою. Уже сьогодні він проявив себе як конструктивний і чіткий керівник, який розуміє механізм роботи ради", — зазначив Юрій Благодир.

Нагадаємо, сьогодні Рівненська обласна рада висловила недовіру представнику "Радикальної партії" Володимиру Ковальчуку. За недовіру йому проголосували 42 депутата. На його місце обрали представника фракції БПП "Солідарність" Олександра Корнійчука, який до цього очолював виконавчий апарат Рівненської ОДА.

Джерело фото: http://blagodyr.com.ua/info/





На правах реклами