Ми у Facebook
14.04.2016, 09:01

Керівництво Рівненської обласної ради: Спроби екс-голови повернутися на посаду через суд будуть безрезультатними

Рішення суду про поновлення Володимира Ковальчука на посаді голови обласної ради створило юридичну колізію. Таку думку кореспонденту "ОГО" висловив діючий голова Рівненської обласної ради Олександр Корнійчук.
За його словами, юристи обласної ради вже подали до суду звернення, в якому просять роз'яснити як виконати рішення про поновлення попереднього керівника.

"Нині маємо два голови обласної ради. То хай суд роз'яснять, як діяти далі, бо закон "Про місцеве самоврядування" та регламент обласної ради чітко вказує — голову обирають лише депутати, — прокоментував "ОГО" Олександр Корнійчук. — Ми обов'язково будемо подавати апеляцію, але після роз'яснень суду".

Суперечливим рішення називає і голова бюджетної комісії Юрій Благодир. Порталу "ОГО" він підкреслив — "спроби Володимира Ковальчука повернутися на посаду через суд будуть безрезультатними":



"Останнє слово в цій справі мають сказати депутати. Тому "поновленому" голові поки зарано святкувати. Депутати можуть повторно проголосувати за недовіру Володимиру Ковальчуку. Він не виправдав сподівання різних фракцій і вони не хочуть з ним працювати — ліміт довіри вичерпаний".

До теми:

Юрій Благодир: Екс-голова ради не зміг об'єднати депутатів і тому отримав недовіру

Юрій Благодир: "За півроку з мертвої точки вдалося зрушити чимало проблем Гощанського району"

Юрій Благодир у проекті OGO.ua "Думки вголос"





На правах реклами