Ми у Facebook
05.05.2016, 10:20

Голова Рівненської ОДА назвав спідвей спортом номер один для Рівного

У Рівному на стадіоні «Мототрек» відбувся Відкритий особистий чемпіонат України зі спідвею. У його відкритті взяв участь голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко. Зокрема, керівник області зазначив, що спідвей в Рівному завжди був спортом номер один.
«Це наша гордість, наша історія, наша особливість. Ми разом з громадськістю поставили перед собою дуже амбітну мету, повернути улюблений вид спорту тисячам рівнян. І ця подія є прикладом того, що нам це вдалося», - відзначив Олексій Муляренко.

За словами Олексія Муляренка, у напрямку відродження рівненського спідвею за останні декілька місяців було зроблено чимало. Зокрема, вже створено комунальний заклад, який займатиметься вихованням нових спортсменів – майбутніх зірок спідвею, затверджено Програму розвитку мотоциклетного спорту на 2016-2020 роки, на порядку денному створення місцевого професійного клубу.

«Сьогоднішні змагання за участю місцевих та європейських спортсменів це лише перший крок до відновлення статусу Рівного як спідвейної столиці України. В свою чергу обласна влада докладе максимум зусиль, аби це стало можливим. Цей вид спорту має стати нашою конкурентною перевагою перед іншими містами та регіонами. Але вже зараз можу з упевненістю констатувати той факт, що рівненському спідвею бути», - відзначив керівник Рівненської ОДА.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський ветеран здобув золото на «Кубку Прикарпаття» з плавання

Рівненські ветерани стали кращими на всеукраїнських змаганнях із плавання

Нагадаємо, що загалом у гонці був наступний склад учасників: Максим Росощук (Україна); Патрік Бурі (Словаччина); Міхал Кордас (Польща); Денніс Л.Педерсен (Данія); Станіслав Мельничук (Україна); Нікіта Корольов (Латвія) (не бере участь);Станіслав Огороднік (Україна); Міхал Лопачевські (Польща); Андрій Кобрін (Україна); Віталій Лисак (Україна); Володимир Омельян (Україна); Данііл Колодінскій (Латвія) (не бере участь);Лукаш Пшедпельскі (Польща); Дмитро Мостовик (Україна); Рафал Конопка (Польща); Станіслав Бужа (Польща); Марко Левішин (Україна); Назар Федорчук (Україна).

Наступний етап особистих змагань відбудеться уже за кілька днів у Червонограді.






На правах реклами