Ми у Facebook
15.06.2016, 21:25

Благодир: Цієї п’ятниці Ковальчука буде знову звільнено

Депутат Рівненської обласної ради, керівник постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Юрій Благодир розказав про ключове питання наступної сесії головного представницького органу області, яка пройде цієї п’ятниці, 17 червня.
Як зазначив депутат, колишнiй голова облради, радикал Володимир Ковальчук, якому депутати ранiше висловили недовiру та звiльнили з посади, цієї п’ятниці буде знову звільнений, вiдповiдно до рiшення суду.

Юрій Благодир пояснив, що це рішення матиме процедурний характер і депутатам необхідно його прийняти через судову постанову, згідно якої перше звільнення Ковальчука відбулось з порушенням встановленого процесу.

«Цієї п’ятниці обласна рада пройде стрес-тест і буде продовжувати повноцінно працювати далі» - підкреслив голова Бюджетної комісії в інтерв’ю телепрограмі «Тіньовий сектор».

Депутат підкреслив, що у більшості депутатів обласної ради консолідована позиція і вони повністю готові до звільнення Володимира Ковальчука і продовження роботи під керівництвом Олександра Корнійчука. «Ковальчук, як голова облради, може влаштовувати тільки тих, кого влаштовує цирк. Зараз серед депутатів таких немає» - резюмував Юрій Благодир.

До теми:

Юрій Благодир: «Дії Ковальчука в облраді – це спроба привернути до себе увагу і не більше»

Юрій Благодир: «Хто буде головою облради - буде вирішено на наступній сесії і тільки на ній»

Юрій Благодир: Екс-голова ради не зміг об'єднати депутатів і тому отримав недовіру





На правах реклами