подати
оголошення



06.08.2016, 15:30

Як рівнянам обрати смачний та стиглий кавун

Серпень - це місяць, коли хочеться почастувати смачненькими динями та кавунами. Але чи вмієте ви їх обирати?
Пропонуємо прислухатися до наших порад, які допоможуть кожному рівнянину поласувати соковитим та солоденьким кавунчиком.

ТОП-5 продуктів, яких краще не купувати влітку

Кавун треба вибирати не найбільший і не найдрібніший - кілограмів 5-7. Бійтеся гігантських ягід (цілком можливо, що він «сьорбнув» лишку добрив) на тлі дрібних, і навпаки - кавуни однакової міри зрілості повинні не сильно відрізнятися розмірами.

«Бойове забарвлення» кірки кавуна має бути контрастним, тобто максимально чітко позначені темні і світлі смуги.

На дотик кірка повинна бути дуже твердою: самостійно відірвавшись від гілки, плід більше не отримує вологи і швидко твердне. Проколоти нігтем ви її не зможете ні за що, якщо кавун «готовий»! Коричнева і волога кірка - показник того, що кавун переспів.

На що звертати увагу при виборі кавуна

ЩЕ КІЛЬКА ПОРАД МОЖНА ПОБАЧИТИ І ЗАПАМ'ЯТАТИ ЗА ДОПОМОГОЮ НАШОГО МАЛЮНКУ:

Коментарі:




Бесплатка
Останні новини


Новини партнерів