Як рівнянам обрати смачний та стиглий кавун
ТОП-5 продуктів, яких краще не купувати влітку
Кавун треба вибирати не найбільший і не найдрібніший - кілограмів 5-7. Бійтеся гігантських ягід (цілком можливо, що він «сьорбнув» лишку добрив) на тлі дрібних, і навпаки - кавуни однакової міри зрілості повинні не сильно відрізнятися розмірами.
«Бойове забарвлення» кірки кавуна має бути контрастним, тобто максимально чітко позначені темні і світлі смуги.
На дотик кірка повинна бути дуже твердою: самостійно відірвавшись від гілки, плід більше не отримує вологи і швидко твердне. Проколоти нігтем ви її не зможете ні за що, якщо кавун «готовий»! Коричнева і волога кірка - показник того, що кавун переспів.
На що звертати увагу при виборі кавуна
ЩЕ КІЛЬКА ПОРАД МОЖНА ПОБАЧИТИ І ЗАПАМ'ЯТАТИ ЗА ДОПОМОГОЮ НАШОГО МАЛЮНКУ:


Як приготувати літній десерт: швидкий рецепт, що освіжає

У літню спеку хочеться чогось легкого, прохолодного та смачного. Ідеальним варіантом для такого випадку є освіжаючий десерт, який не потребує багато часу на приготування і не перевантажує організм.
переглядів: 171
Як з рівненського автвокзалу їдуть маршрутки і автобуси (початок доби)

Літо - час мандрівок, найкращий період, аби вибратися у дорогу за різними напрямками. Та для успішної мандрівки треба усе ретельно спланувати. І головно - спланувати час виїзду. Пропонуємо вашій увазі довідковий час відправлення рейсів за різними напрямками.
переглядів: 428
У МОЗ попереджають про небезпеку лептоспірозу: як захистити себе влітку

Медики попереджають українців про загрозу лептоспірозу — гострого інфекційного захворювання, яке особливо активізується у літній період. Інфекція передається людині через контакт із водою, ґрунтом або їжею, зараженими бактеріями лептоспір. Найчастіше джерелом зараження стають гризуни.
переглядів: 227
На території Рівненського зоопарку встановили підйомник

Рівненський зоопарк зробив ще один крок до безбар’єрності. Вхід до Екзотаріуму тепер облаштований сучасним підйомником для людей на кріслах колісних, а також для батьків із дитячими візками.
переглядів: 764
Алича — ягода літа: користь і рецепти домашнього варення

У сезон свіжої аличі господині все частіше шукають не лише способи зберегти урожай, а й нагадують про її користь. Цей кислуватий фрукт — справжнє джерело вітамінів і чудова основа для варення, соків, соусів та пастили.
переглядів: 184