Ми у Facebook
09.09.2016, 15:40

Микола Драганчук розповів невідомі деталі свого обрання

Історія з обранням Миколи Драганчука головою Рівненської облради вочевидь може мати продовження.
Батьківщина висунула кандидатуру Миколи Драганчука бо вважали, що саме він зможе набрати необхідну кількість голосів на сесії - таке розповів сам новоспечений голова Рівненської облради на брифінгу. Разом з тим Микола Драганчук каже, що він командний гравець. Хоч і безпартійний, але багато років йде пліч о пліч з Батьківщиною, тому готовий підкоритися волі більшості і керівництва партії.

Чи звільниться новообраний голова Рівненської обласної ради

Проте Юлія Тимошенко ні йому, ні Миколі Кучеруку не телефонувала, каже голова облради, спростовуючи чутки про незадоволення верхівки партії висуненням його кандидатури. Втім у понеділок, 12-го вересня, може відбутися засідання політбюро Батьківщини, де можуть обговорювати проголосовану посаду голови Рівненської обласної ради. І навіть якщо політсила попросить його написати заяву на звільнення, і він це зробить, останнє слово все одно буде за депутатами обласної ради.



"Новоспечений" голова Рівненської обласної ради може скласти повноваження

Загалом Микола Драганчук висловив готовність працювати на посаді голови облради на користь громади краю. А ще каже - потрібно примирити нарешті обласну раду з Облдержадміністрацією.






На правах реклами