Ми у Facebook
08.09.2016, 15:40

"Новоспечений" голова Рівненської обласної ради може скласти повноваження

Якщо прислухається до того, що визначить політрада партії у столиці.
Нагадаємо, що питання "Про обрання голови Рівненської обласної ради" вирішили розглянути першим.

І на посаду голови Рівненської обласної ради була одна кандидатура. Ним став представник "Батьківщини" Микола Драганчук.

В результаті голосування 35 депутатів підтримали пана Миколу і він став головою обласної ради.


БІОГРАФІЯ МИКОЛИ ДРАГАНЧУКА


Водночас іде мова про те, що у столиці не задоволені такою співпрацею між "Батьківщиною" і "БПП", тому вже згодом Микола Кучерук перестане очолювати рівненську "Батьківщину". Та і не факт, що Микола Драганчук залишиться головою обласної ради.

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук повідомив про домовленості, які вже зараз веде Юлія Тимошенко:

«В Рівному вибрали голову обласної ради, представника ВО "Батьківщини" Миколу Драганчука. Обрали з подачі фракції БПП і голосами БПП. Цю неприродну коаліцію утворено за рішенням вже колишнього голови Рівненської обласної ВО "Батьківщина", місцевого кондитера Миколи Кучерука. Мабуть корпоративна солідарність важливіша за партійну дисципліну адже обрання Драганчука відбулося проти волі політради ВО "Батьківщина" і особисто Юлії Тимошенко.

Щойно, Юлія Тимошенко підійшла до нашої радикальної фракції і повідомила нашого Лідера Олега Ляшка, що тільки-но відбулося засідання політради ВО "Батьківщина" на якому Миколу Кучерука виключено з партії а Микола Драганчука зобов'язано скласти повноваження голови Рівненської обласної ради.

Щойно, колега народний депутат від ВО "Батьківщина" Сергій Євтушок в моїй присутності зателефонував Миколі Драганчуку і довів рішення політради своєї партії.

Драганчук пообіцяв дотримуватися партійної дисципліни і не пізніше ніж завтра скласти повноваження».





На правах реклами