Ми у Facebook
18.11.2016, 14:05

Рівненський стадіон можуть позбавити права на проведення змагань

Мова йде про стадіон "Мототрек", який можуть лишити ліцензії через незадовільний стан доріг на полі.
Останні два сезони можна вважати досить насиченими на спідвейні події в Україні у порівнянні з останніми роками. Загалом, в Рівному було проведено за цей період понад 10 міжнародних змагань.

Як зміниться "обличчя" стадіону “Авангард” у Рівному

Втім, після останніх змагань любителі спідвею у Рівному можуть лишитись без споглядання улюбленого дійства на невизначений термін.

Справа у тому, що уже після проведених змагань на рівненському мототреці з автоспідвею 30 жовтня, доріжка, яка і без того була далеко не ідеальною, перетворилась на суцільну колію багнюки. І тепер з'являється інформація, що до кінця поточного року там же планується і ще одна матчева зустріч "автоспідвеїстів", що може остаточно "похоронити" класичний спідвей у Рівному на найближче майбутнє.

Долю рівненського "Мототреку" порівнюють з стадіоном Жарновіце, що розташований у Словаччині. Там, після проведення змагань з автоспідвею доріжка втратила свій природний вигляд та була схожа на переоране поле з камінням.


Як виглядатиме майбутній реконструйований стадіон "Авангард" - рівняни можуть побачити на відео


Керівник Комісії Трекових Перегонів FIM Франк Зіглер надіслав листа до президента Федерації Мотоциклетного Спорту Словаччини, в якому з жалем повідомив, що ліцензія треку, яка була видана на три наступні сезони, анульована. Стан доріжки і рішення FIM означали, що словацький спідвей в одну мить опинився на межі зникнення.

На щастя, словакам вдалось врятувати мототрек в Жарновіце. Однак, це далеко не означає, що після чергових "автоперегонів" у Рівному вдасться повернути до життя полотно доріжки, яке і без цього вже було практично "облисіле" з вибоїнами ледь не по всій довжині треку...

За матеріалами speedway24.at.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ