Ми у Facebook
20.11.2016, 17:33

МФК «Кардинал-Рівне» удома поступився віце-чемпіонам із Харкова [+Відео]

МФК «Кардинал-Рівне» зазнав чергової поразки у рідних стінах. Господарі в останньому матчі не використали чималу кількість гольових моментів. Натомість самі припустилися прикрої помилки в обороні і мінімально поступилися віце-чемпіону – харківському «Локомотиву» - з рахунком 0:1.
МФК «Кардинал-Рівне» - «Локомотив» - 0:1 (0:0)

Чемпіонат Екстра-ліги, 9 тур

19 листопада 2016 року, ДЮСШ №4

МФК «Кардинал-Рівне»: Дурбан – Піддубний, Новак, Кручок, Басіч – Лазикін, Фаренюк, Мануйленко, Концеба – Дармовіс, Філь. Запасні: Свинарчук, Зелінський, Петрик.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«Локомотив»: Литвиненко – Свірідов, Бондар, Овсянніков, Білоцерковець – Д.Сорокін, Рось, Сірий, О.Сорокін – Малишко. Запасні: Савенко, Лебедь.

Головний тренер: Євген Ривкін.

Гол: Д.Сорокін (34).

Попередження: Мануйленко (30) – Сірий (26).

Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», стимул для перемоги у матчі проти харків’ян у господарів був одразу подвійним. По-перше, команда вже рік не вигравала у рідних стінах. А по-друге, футболісти будь-що намагалися зробити приємний подарунок президенту МФК «Кардинал-Рівне» Володимиру Валявці, в якого у день гри народилася донька.

На «Локомотив» рівняни вийшли у звичному складі. Гру розпочала четвірка Сергія Піддубного, Богдана Новака, Олександра Басіча і Володимира Кручка. Номінально другий квартет склали Артем Фаренюк, Микита Лазикін, Максим Мануйленко та Павло Концеба. Втім, господарі вже на першій хвилині пропустили два відчутних удари від Богдана Свірідова і Миколи Білоцерковця. «Локомотив» грав дуже агресивно, застосовуючи високий пресинг.

Тож Сергію Піддубному доволі швидко довелося починати тасувати четвірки, залучаючи до гри Сергія Філя і Павла Дармовіса.

Свій перший напівмомент господарі створили, коли Володимир Кручок виводив на ударну позицію Сергія Піддубного. Граючого тренера рівнян взяли «в коробочку» одразу троє суперників – свисток арбітра промовчав. Ще за хвилину після удару Артема Фаренюка харків’ян спільними зусиллями врятували Дмитро Литвиненко і стійка його воріт.

Гості відповіли вже фірмовим ударом у дотик з льоту від Артема Рося – ногою у стрибку постріл парирував Микола Дурбан.

Ще один шанс відкрити рахунок перед самою перервою мали рівняни. Дурбан кидком через увесь майданчик знайшов біля протилежних воріт голосу Басіча, від того м’яч потрапив до Павла Концеби, який не зумів влучити у рамку воріт.

Після перерви суперники продовжили вести агресивну силову боротьбу, намагаючись розігрувати свої комбінації що називається «до вірного».

На старті другої половини матчу можна згадати удар Богдана Свірідова, з яким впорався Микола Дурбан. Та вихід віч-на-віч із Дмитром Литвиненком Микити Лазикіна. Зроби останній ще крок-другий назустріч голкіперу – і господарі могли повести у рахунку. Натомість, удар з району десятиметрової позначки не став фатальним для гостей.

Ще одного разу Дмитро Литвиненко врятував партнерів, коли майже впритул удару завдавав Олександр Басіч. У цьому епізоді здорово «обрізався» поблизу власних воріт Денис Овсянніков. Останній міг стати і героєм матчу. Після його удару з лівого флангу атаки «залізничників» м’яч влучив у перекладину воріт «Кардиналу».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Чим менше залишалося часу до фінальної сирени, тим більшою ставала ціна кожної помилки. На жаль, неприємностями одна із таких помилок обернулася саме для рівнян. Микола Дурбан покинув ворота, намагаючись допомогти партнерам в атаці, втім втратив м’яча. Гості організували миттєву контратаку, яку ударом вже фактично по порожніх воротах замкнув Дмитро Сорокін – 0:1.

На заключній хвилині поєдинку Богдан Новак вийшов на майданчик у якості п’ятого польового (таку тактику МФК «Кардинал-Рівне» застосував вперше у сезоні), замінивши Миколу Дурбана. Втім, пробити міцну оборону гостей так і не зуміли.

Таким чином МФК «Кардинал-Рівне» продовжив свою без виграшну серію домашніх матчів. Перше коло чемпіонату Екстра-ліги рівняни завершили на передостанній, дев’ятій позиції.










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ