Ми у Facebook
26.08.2016, 08:40

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки [+Відео]

Рівненський футзальний клуб матч першого туру нового Чемпіонату України провів у Львові. У поєдинку проти місцевої «Енергія» МФК «Кардинал-Рівне» програв із рахунком 1:3. Команда Сергія Піддубного гідно боролася проти чемпіона, але зіграти бодай внічию не змогла.
Як повідомляє сайт львів'ян, свою роботу «Енергія» почала виконувати зі стартовим свистком. З перших секунд господарі кинулися на ворота опонента і домоглися свого. Після розіграшу ауту Роман Кордоба точно пробив низом метрів з десяти. 1:0, і здавалося, що «енергетики» кинуться добивати опонента вже на початку зустрічі, але, не тут-то було.

Після забитого м'яча темп гри став дещо спокійнішим. На 10-й хвилині рахунок фолів був вже 4:2, що вимагало від господарів обережності і граничної концентрації, яку вони таки змогли проявити. П'ятому фолу «Енергії» у першій двадцятихвилинці так і не судилося бути. Львів'яни грали «першим номером», але, як здавалося, збільшувати перевагу не поспішали. «Кардинали» періодично загрожували воротам господарів, то вибігаючи в контратаку, то позиційно атакуючи, але реальних нагод для взяття воріт не мали. Небезпечний удар Басича на 19-й хвилині поєдинку відбив Кардаш, і це, мабуть, все, що можна згадати з першої двадцятихвилинки.

Другий тайм поєдинку виявився куди жвавіше першого. «Кардинали» почали небезпечніше йти вперед, а «енергетики» - переводити свою ігрову перевагу в моменти. На 24-й хвилині Басич небезпечно пробивав головою, але м'яч пройшов впритул з рамкою воріт, а вже на 27-й Кузь прийняв м'яч спиною до воріт і, розвернувшись, пробив точно в ближній кут воріт Дурбана - 2:0. Завдання рівненської команди стало практично нездійсненним. Відіграти два м'ячі у чемпіона, та ще й на його полі було більш, ніж складно. Тим не менше, гості спробували. На 35-й хвилині партнери вивели Мануйленка на порожні ворота, і той переправив м'яч у сітку - 2:1. Після забитого м'яча рівняни пішли ва-банк, випустивши п'ятого польового. Провели кілька небезпечних атак, але з кожною з них впевнено справлявся кіпер «Енергії». А потім допустили фатальну помилку. При переході з оборони в атаку був відданий неточний поперечний пас, який прийшовся прямо в ноги Василеві Денису. М'яч влетів у порожні ворота і «енергетики» знову повернули собі перевагу в два м'ячі. Після пропущеного голу гості продовжили поєдинок з п'ятим польовим, але швидше могли отримати четвертий, ніж забити другий.

"Енергія" - "Кардинал-Рівне" - 3:1 (1:0)
Голи: Кордоба (2), Кузь (27), Денис (39) - Мануйленко (35)
"Енергія": Кардаш - Мих. Грицина, Мик. Грицина, Легендзевич, Струк - Денис, Кузь, Кордоба, Федюк - Радевич, Багряк
"Кардинал-Рівне": Дурбан - Філь, Мануйленко, Кручок, Басич - Фаренюк, Піддубний, Новак, Дармовіс
Попередження: Мик. Грицина (5) - Піддубний (4)

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» залишився за бортом play-off

Огляд матчу.



Головний тренер львівської «Енергії» Валерій Легчанов поділився враженнями від матчу з рівненським «Кардиналом».







На правах реклами