Ми у Facebook
22.02.2016, 15:20

МФК «Кардинал-Рівне» залишився за бортом play-off [+Відео]

Рівненський футзальний клуб програв свій останній поєдинок у регулярному чемпіонаті Екстраліги з рахунком 3:4 та не зумів пробитися до play-off. Шанс зіграти у матчах «на виліт» МФК «Кардинал-Рівне» отримував лише у випадку виграшу у франківського «Урагана».
Суперники рівненчан здобули перемогу у матчі, котра не мала для них ніякого турнірного значення. Вже на 3-й хвилині Орест Боргун виявився першим на м'ячі після удару Горбатого і пробив у верхній вільний кут воріт Гурка - 1:0.

Незабаром підопічні Івана Скіцка збільшили свою перевагу. Зробили вони це після розіграшу ауту, який завершився голом Корсуна. Щоправда, майже відразу ж Басич відквитав один м'яч – 2:1. У цьому епізоді м'яч опинився у воротах Байдака після рикошету від Юрія Кіданова, але авторство голи приписали все-таки капітану «Кардинала».

На 13-й хвилині Горпинич знову збільшив перевагу «Урагану» до двох голів. Проте через дві хвилини Юрій Кіданов скоротив відставання «Кардинала» до мінімуму, а досвідчений Піддубний зробив рахунок 3:3, забивши «м'яч у роздягальню».

Після результативної першої половини матчу другий тайм виявився бідним на голи. Тренер господарів Іван Скіцко випустив у ворота Бірова і команда надійно зіграла «від оборони». А от гості змушені були йти уперед, адже їм потрібна була тільки перемога. Цим скористалися «ураганівці», котрі в одній з контратак забили переможний м'яч.

Ігор Корун скористався довгою передачею від партнерів і холоднокровно переграв воротаря суперника, пробивши точно низом у дальній кут. Рахунок 4:3 став остаточним, хоча у підопічних Сергія Піддубного було ще близько десяти хвилин, аби переломити хід поєдинку. Вони намагалися врятувати гру з допомогою виходу Басича в ролі п'ятого польового. Але більшість комбінацій рівненчани розігрували, здавалося, більше за інерцією. Господарі вистояти в меншості, довівши матч до перемоги.

«Зустрічалися дві рівні команди. «Ураган» - гідний суперник, в якого є свій стиль гри… щодо самої гри, то аналізуючи даний матч, можна зробити підсумок і по всьому Чемпіонату. В нашій команді рівень гравців неоднаковий – в половини команди рівень майстерності вищий, в іншої половини – нижчий. Тож з об’єктивних причин хтось грав більше, хтось – менше. Деякі футболісти тільки перший рік у професійному футзалі, і це давалося взнаки. Їх треба було спершу «обкатати» хоча б в першій лізі», - прокоментував перебіг подій на майданчику Сергій Піддубний на післяматчевій прес-конференції.

Головний коуч МФК «Кардинал-Рівне» розповів також, що має надію поборотися ще за Кубок, адже рівненчанам «дістався рівний суперник»: «Головне, що сьогодні закінчився поєдинок без травм. Надалі будемо працювати, розвиватися, підсилюватися, проводити точкову селекцію, шукати воротаря…»

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» успішно здолав перший кубковий бар’єр

У Києві «Кардинал-Рівне» мінімально поступився «ЛТК-Інбев-НПУ»

Протокольні дані.

Чемпіонат України. Екстра-ліга. 18 тур
"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне) - 4:3 (3:3)

20 лютого. 13:00. Івано-Франківськ. Спорткомплекс коледжу фізвиховання. 500 глядачів.

Арбітри: Гора (Київ), Якимишин (Львів). Спостерігач арбітражу: Стрілецький (Суми).

Ураган: Байдак (Біров, 21) – Кіндратів-к, Пелех, Цілик, Кефа – Горпинич, Горбатий, Корсун, Боргун – Лясковський.

Кардинал-Рівне: Гурко – Піддубний, Басич-к, Новак, Ю.Кіданов – Дармовіс, Кручок, Гергелюк, Зелінський – А.Кіданов, Чудля.

Голи: Боргун (3), Корсун (9, 30), Горпинич (13) – Басич (9), Ю.Кіданов (15), Піддубний (19).

Попередження: Басич (15), Гергелюк (18).

Підсумкова таблиця регулярного чемпіонату сезону 2015-2016 років









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ