Ми у Facebook
18.01.2016, 15:40

«Кардинал-Рівне» успішно здолав перший кубковий бар’єр

Футзальна команда з Рівного вдало зіграла свій перший кубковий поєдинок у нинішньому сезоні. У гостьовому матчі 1/8 фіналу проти франківського «Епіцентр К10» МФК «Кардинал-Рівне» здобув крупну перемогу з рахунком 7:3.
Гра, котра відбулася у суботу, 16 січня, розпочалася з атак гостей. Вже на 6 хвилині матчу Володимир Кручок відкрив рахунок, а на дев’ятій Олександр Басич подвоїв рахунок. Ближче до перерви господарі м’яч сквитали – на 17 хв відзначився Белей (1:2), але на 18 хвилині Богдан Новак робить рахунок в матчі 1:3.

Розпочався другий тайм в Івано-Франківську з голу Владислав Зелінського на і на 24 хвилині, а на 30 хв. у ворота івано-франківського «Епіцентр К10» влетів п’ятий м’яч. Це відзначився Сергій Піддубний.

Після цього «Епіцентр К10» пішов з п'ятим польовим гравцем і вже на 32 хвилині отримав черговий гол від Олександра Басича. Щоправда майже відразу рахунок став 2:6, відзначився Конкольняк.

На 37 хвилині Володимир Кручок забив сьомий гол у ворота франківського клубу, але останнє слово залишилось за господарями. На останніх секундах Ярий забив у ворота МФК «Кардинал-Рівне». У підсумку - перемога рівненчан з результатом 7:3.

Загалом, у матчах 1/8 фіналу Кубка України з футзалу сезону 2015/2016 шістнадцять команд розіграли вісім путівок до «Фіналу восьми». Володарями перепусток стали харківський «Локомотив», львівська «Енергія», столичний «Хіт», івано-франківський «Ураган», покровська «Титан-Зоря», МФК «Кардинал-Рівне» та дві аматорські команди - ірпінська «SKIDKA» та донецько/запорізька «АРПІ».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» не стримав натиск львівської «Енергії»

У Києві «Кардинал-Рівне» мінімально поступився «ЛТК-Інбев-НПУ»

«Фінал восьми» відбудеться наприкінці лютого у місті, яке виграє тендер на право проведення фінального турніру. Асоціація футзалу України (АФУ) приймає заявки від міст на проведення «Фіналу восьми» до 23 січня, й протягом короткого терміну оголосить переможця тендеру.

Протокольні дані.
«Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) - МФК «Кардинал-Рівне» - 3:7 (1:3)
Голи: В.Белей,17; Конкольняк,33; Ярий,40 - В.Кручок,6,37; О.Басич,9,32; Б.Новак,18; В.Зелінський,24; С.Піддубний,30.
Місце проведення: м.Івано-Франківськ, муніципальний спорткомплекс ФОК.
Арбітри матчу: І.Якимишин (Львів), А.Гарасимків (Ковель).
Спостерігач арбітражу: В.Фурман (Чернівці).







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ