Ми у Facebook
21.11.2016, 20:00

Які подарунки підготувати найріднішим на День сина

Свято синів і синочків відзначатимемо завтра - 22 листопада.
Так, найкращим подарунком в цей особливий для синів день стане спільне дозвілля. Тут уже винуватець свята має обрати - провести цей день лише з татом чи залучити до свята всю сім'ю. Найкращими варіантами дозвілля в такий день стане спільний похід на піццу, в боулінг, розважальні центри Рівного, пейнтбольний клуб, каток. Для більш дорослих можна організувати відвідування квест-кімнати. У будь-якому випадку не забудьте врахувати інтереси сина.

Домашнє свято. Для хлопчиків, які люблять домашню атмосферу, можна влаштувати домашнє свято. Спечіть улюблений торт, приготуйте вітання, подаруйте бажану річ і гарний настрій вашим синам гарантовано.

Можна віддати перевагу і матеріальним подарункам. Так, модно сьогодні дарувати літачки та машинки на радіоуправлінні, великі конструктори на магнітах, скейти, ролики і т.д.

Хенд-мейд подарунки. Тут вам доведеться постаратися. Найкращим варіантом стане дерев'яна машинка ручної роботи, вирізьблене ім'я сина, скарбничка.

Ну а для дорослих синів кращими подарунками стануть: спільний похід в сауну з батьком, поїздка в 3-денний тур до Карпат, квиток на футбольний матч, стрибок з парашута, аксесуари до авто тощо.

Гарних святкувань!

Читати також:

Як обирати подарунок дитині на Миколая

Що подарувати жінці на День Валентина





На правах реклами