Ми у Facebook
10.09.2015, 21:15

Де провести дозвілля з дітьми: розважальні центри Рівного

Джерело фото: babyservice.ua

Час, проведений з дітьми, повинен дарувати радість і незабутні враження усій сім'ї. OGO.ua пропонує список рівненських розважальних центрів, які зроблять ваше сімейне дозвілля драйвовим та неповторним.
Сучасні діти аже занадто поринули у світ Інтернету та телебачення. На противагу "зомбованим" обличчям все ж хотілося б бачити щирі посмішки та невимовну радість дітей. Для цього й створені сучасні розважальні центри.

Так, як приклад, у Рівному працює чудовий "ЛЕОПАРК", де ви можете знайти багато занять для дітей та й самі відпочити від сірих буднів. Тут на діток чекають різноманітні атракціони: анімація, скеледром, лібіринт, автодром, сухий басейн і ще багато цікавого. "ЛЕОПАРК" знаходиться у ТЦ "Злата Плаза". Поблизу торгового центру також працює холодна і літня ковзанки. У теплу пору діти можуть покататися на роликах.

Адреса: м. Рівне, вул. Короленка, 1.
Тел.: (0362) 63-30-25.



Дитячий клуб "Мадагаскар" також запрошує діток гарно розважитися. Тут дітки можуть проявити свої таланти в образотворчому мистецтві та англійські мові, а також чудово провести час з іграшками, книгами та мульфільмами. У клубі діє сухий басейн, лабіринт та гірка. "Мадагаскар" знаходиться на 6-му поверсі торгово-офісного центру Manhattan City Hall.

Адреса: м. Рівне, вул. Соборна, 112 (за готелем "Україна").
Тел.: (0362) 43-41-52 або (096) 920-73-73.



Безліч спортивних та розвиваючих ігор для діток пропонує дитяча ігрова кімната "ТиГРА". Тут дітлахи можуть розважитися на: батутах, механічних кониках, автостимуляторах, гірках, а також гарно провести час у творчому куточку.

Адреса: м. Рівне, вул. Гагаріна, 16 (ТРЦ "Чайка"), 3-й поверх.
Тел.: (063) 068-86-89.



Рівнян також запрошує сімейний розважальний центр "Мультіпарк". Для дітлахів та дорослих тут обладнані такі зони: ігрова (каруселі, стрілялки, баскетбол, аерохокей і т.д.), ролледром, дитячий лабіринт та дитяче кафе.

Адреса: ТРЦ Экватор, Макарова вул. 23, Рівне.
Тел.: (0362) 46-01-82.



Цікаве місце для дитячого дозвілля у Рівному - мотузкові парки. Вони оснащені різноманітними маршрутами з перешкодами, тарзанками та банджами. Саме у таких парках на вас чекає екстремальний сімейний відпочинок.

Адреси:
"Джунглі": м. Рівне, вул. Київська, 110 (територія зоопарку).

"Мауглі": м. Рівне, парк "Ювілейний" (біля озера).

"Тарзан": м. Рівне, парк ім. Т. Г. Шевченка.

Хорошого та цікавого Вам дозвілля!

Статті до теми:

Творчий розвиток для дітей: художні студії у Рівному

Розвиваємося з дітками: малювання долоньками [+Фото]

Натуральний пластилін для діток своїми руками

Дозвілля з дітьми: аплікація з ватних дисків

Орігамі - інтелектуальне заняття для здоров'я дітей





На правах реклами