Ми у Facebook
31.12.2016, 16:00

Рівнянка розповіла про повністю зіпсований корпоратив

У соціальних мережах рівняни все частіше розповідають про те, як вони відпочивали у кафе та ресторанах міста.
Так, рівнянка розповіла історію про повністю зіпсований корпоратив, який їй довелося пережити разом із колективом.

Де у Рівному дешевше купити червону рибу до свят

Ось який відгук вона залишила у соціальній мережі Вконтакті у групі ВИЛКА - книга скарг та пропозицій:

Хотіла поділитися враженнями від святкування новорічного корпоративу в кафе «Іоланта». Коментар буде довгий та що тримайтесь!
Якщо одним словом то це - ЖАХ!!!

Коли я прийшла о 17:30 на мене першим ділом фиркнула офіціантка, бо я бачте не знаю куди вішати свою верхній одяг і підійшла до неї, а вона не зобов’язана цим займатися. Їсти взагалі не було що. Столи в прямому сенсі стояли пусті, а страви були відверто несмачними, і це я ще не вибаглива, а мої колеги просто сиділи голодними. Гаряче подавали в свинячий голос, а останню гарячу страву – тушковану печінку – взагалі подали в 23:15!!! В них з гарячими стравами взагалі якась проблема, величезні тарілки і на них ну прямо малесенька куряча котлетка, ще й розрізана на шматочки. Щоб не було видно, що повар такий собі, усі гарячі страви були покриті однією і тією ж посмаженою морквою і цибулею. Ну прямо страви вищої кухні, ніби усе це готувала випускниця ПТУ. Склалося враження, що поки гості ще тверезі, то закуски подають більш-менш нормальні, а от коли всі вже випили та стали менше уважними, то можна подавати аби що і з економити.

Десерт - пана коту - подали далеко після опівночі, я його не дочекалася, тому знаю про нього зі слів колег. Мандарини, які ми принесли з собою, подали на одноразових!!! тарілках, вже давно почищені та навіть трохи прив’ялі, їх кількість була підозріло малою, але це лише моє враження.
Вже після двох годин святкування в туалеті, яким користувалися відвідувачі з обох банкеток, був такий безлад, що неприємно було заходити. За весь вечір прибиральниця туди навіть не заходила. Корзина для серветок була переповнена і серветки просто падали на підлогу. Боюсь навіть уявити, що робилося в чоловічому туалеті.

За скільки можна відсвяткувати Новий рік у рівненських закладах

Але окремої уваги заслуговує так звана «шоу-програма», яка коштувала нам по 70 гривень з людини, множимо на 50 чоловік + родина, що святкувала ювілей в сусідньому залі, ще десь 25 чоловік. Виступили чотири дівчинки-снігурочки, які танцювали «сучасний» танець аж 5 хвилин, далі Дід Мороз і Снігуронька проведи аж два не дуже зрозумілі конкурси та сказали пару тостів всього хвилин 20, а в кінці дует КВН, хлопець та дівчина, які не погано жартували десь хвилин 10. ВСЕ. Жива музика почалася о 19:00, а закінчилася о 22:00, далі виключно платно, якщо не заплатили за пісню, то вони включали якийсь тихенький фон як в супермакетах. Це мене просто добило, навіщо брати з людей за шоу-програму гроші, а потім вимагати ще і ще з вже не дуже тверезої публіки.

Єдине що сподобалося мені за цей вечір, так це наш веселий, дружній колектив. Якби мені потрібно було б поставити оцінку закладу, то я поставила б НУЛЬ по всіх критеріях. Моє знайомство даним закладом закінчено назавжди. :(





На правах реклами