Де у Рівному дешевше купити червону рибу до свят
Вікторія Ящук: "В лазорчика, магазин океан."
Паша Погорілець: "Велмарт."
Юлия Стефанишина-Гаврилюк: "Тільки метро! Там найсвіжіша риба в Рівному."
Таня Пешко: "Велмарт. Форель 170-250 грн/кг., перед святами часто знижки бувають. Як правило, чекаю на знижку та беру рибинку))) Продавець-консультант завжди допомагає вибрати свіженьку."
Тетяна Карвінг: "Найсвіжіша на Лазорчика, і ціна там найдешевша була." (вул Павлюченка 3)
Вася Надьоха: "Метро, завжди свіжа."
Ірина Тихонюк: "Фоззі, завжди якісна та свіжа продукція."
Лілія Шершак: "Метро, бо в Фоззі вже ціна космос стала."
За матеріалами спільноти "Вилка-мікс".
Статті до теми:
Що рівняни готуватимуть на Новий рік
Як швидко і правильно розморозити м'ясо та рибу? [+Відео]
Як приготувати смачну рибу з апельсином до свята


споживач, Новий рік, святковий стіл, риба, що дешевше, рівняни
Магнітна буря обрушиться на Землю вже завтра, 5 лютого

Лютий розпочався одночасно зі спалахом на Сонці, що вдарив по магнітному полю Землі. Наразі найпомітнішими магнітними збуреннями, які чекають на нас у лютому, можна назвати чотири. Перша потужна магнітна буря накриє українців вже завтра, 5 лютого. Тому треба заздалегідь подбати про свій стан.
переглядів: 6193
Найсмачніша намазка на хліб. Перекус за 3 хвилини: прості інгредієнти

Сьогодні портал OGO.ua розкаже про одну з намазок із часником. Це чудова закуска для свята або простих дружніх посиденьок.
переглядів: 6058
Як заварити червоний буряк, щоб був яскравий та солодкий

Полюбляєте страви з буряком, але приготувати овоч не вдається ідеально, то колір виварюється, то смак не надто солодкий. Є кілька моментів, які варто знати перед тим як почати готівлю.
переглядів: 1729
Смачний перекус для всієї родини: Сосиски в тісті

Хто ж не любить сосски в тісті, але як приготувати для них тісто? Просто й швидко!
переглядів: 873
Чіабатта: італійський хліб на дріжджах

Сайт OGO.ua поспішає порадувати вас простим рецептом хліба – чіабатта в домашніх умовах. Цей італійський хлібець здебільшого прийнято готувати з пшеничного борошна, води, солі та невеликої кількості дріжджів, хоча найчастіше в тісто додається оливкова олія.
переглядів: 900