26.12.2016, 07:40

Як приготувати смачну рибу з апельсином до свята

Для приготування страви пропонуємо скористатися оригінальним рецептом.
Інгредієнти:

1 велика скумбрія
3 ст.л. йогурту
половина апельсина
2 зубчики часнику
сіль, перець за смаком.

Приготування:

Охолоджену скумбрію почистьте від нутрощів, добре промийте. З обох боків рибини зробіть навскісні надрізи.

З половини апельсина зніміть цедру і видавіть сік. В одній посудині змішайте йогурт, апельсиновий сік, цедру, тертий часник, додайте сіль і перець.

Скумбрію рясно змастіть апельсиново-йогуртовим соусом, упакуйте в фольгу і запікайте в розігрітій духовці 25-30 хвилин при температурі 200 градусів. Готову скумбрію можете прикрасити листям салату, дольками апельсина, лимона.

Смачного!

Читати також:

Що рівняни готуватимуть на Новий рік

Як приготувати смачний шашлик в духовці

Як швидко і правильно розморозити м'ясо та рибу? [+Відео]
Щасливе Рівне