Як приготувати смачний шашлик в духовці
Для приготування шашлику вам знадобиться:
1 кг свинини
2-4 цибулини
3 ст.л. оцету
0,5 ч.л. приправи "Суміш перців"
3 ст.л. соку лимона
1 ст.л. цукру
2 ст.л. приправи "До м'яса"
рукав для запікання.
Приготування:
М'ясо наріжте невеликими шматками, додайте суміш перців, приправу, 1 ст.л. оцету і лимонний сік. Потім все ретельно перемішайте і залиште маринуватися на 4-6 год. в холодному місці. Тим часом цибулю наріжте кільцями і додайте до неї 2 ст.л. оцету, 1 ст.л. цукру і 4 ст.л. води. Залиште маринуватися на 1 год.
Коли усе замаринується, візьміть рукав для запікання, зав'яжіть його з однієї сторони, всередину на дно викладіть мариноввану цибулю, зверху цибулі м'ясо, зав'яжіть рукав і зробіть 3 проколи вгорі пакета. Потім поставте шашлик в розігріту духовку до t 250 С на 50 хвилин. При бажанні готовий шашлик можна полити соком, що виділився, і ще пекти в духовці близько 30 хв.
Смачного!
Статті до теми:
Топ-5 способів маринування смачного шашлика
Не шашликом єдиним: закуски для пікніка
Секрети грузинської кухні від Гії Хучуа: вся справа — у смачному тісті [+РЕЦЕПТИ]
корисні поради господиням, домашні рецепти, шашлик, страви, кухня
У Рівному оцінюватимуть готовність до інтеграції ветеранів та їхніх родин
Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян підписав Меморандум про співпрацю з громадською організацією «Школа політичної аналітики — ПОЛІС».
переглядів: 330
СБУ затримала курсантку, яка готувала ракетний удар по казармах своїх одногрупників
Їй загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
переглядів: 376
На Рівненщині ветерани можуть пройти безкоштовний ІТ-курс
Ветеранів, військових та їхні родини запрошують на безкоштовний IT-курс «DevOps Fundamentals».
переглядів: 366
У Рівному відбудеться вечір оркестрової музики
Розкішну програма оркестрової музики даруватимуть рівнянам Максим Кузьмич (фортепіано), Академічний камерний оркестр Рівненської обласної філармонії, диригент Костянтин Кімстач.
переглядів: 331
Чим грецька кава відрізняється від турецької
Кава є одним із найпопулярніших напоїв у світі, а багато культур мають свій власний погляд на неї. В Італії міцний еспресо має перевагу над заварною кавою, тоді як у В’єтнамі солона кава стала сучасним трендом.
переглядів: 374