Не шашликом єдиним: закуски для пікніка
Інгредієнти:
Багет 1 шт.
варені сосиски 400 г
солоні огірки 200 г
вершкове масло 150 г
гірчиця 1 / 2 ст. л.
лимонний сік 1 / 2 ст. л.
сіль, мелений перець за смаком
свіжа зелень
Багет або батон розрізати вздовж, видалити м'якоть. Всі інгредієнти дрібно нарізати, змішати з соком лимона, гірчицею, розм'якшеним маслом і перцем. До цієї суміші додати підсушений в духовці і дрібно розкришену м'якоть хліба, ще раз перемішати, укласти в половинки хліба і з'єднати. На деякий час рулет-бутерброд потрібно покласти в холодильник - масло затвердіє, і страва буде готова до вживання. Перед подачею до столу багет нарізається скибочками.
Сосиски в лаваші
Інгредієнти:
вірменський лаваш 2 листа
сосиски 8 шт.
сир 100 г
пучок зелені
майонез, кетчуп, гірчиця для подачі
Основа цієї страви - лаваш і сосиски. Можна додати сир, зелень, майонез, кетчуп або гірчицю. Відрізати невеликий шматок вірменського лаваша, покласти на нього сосиску, посипати сиром, зеленню і згорнути лаваш в рулет. Те ж зробити з рештою сосисок. Підсмажити на решітці до золотистого кольору. Подавати з кетчупом, гірчицею або майонезом.
Несолодкі тарти для пікніка
Інгредієнти:
вершкове масло для тіста120 г
борошно для тіста 275 г
яйце для тіста 1 шт.
холодна вода для тіста 2 ст. л.
щіпка солі для тіста
маскарпоне для начинки 200 г
яйця для начинки 2 шт.
зерниста гірчиця для начинки 1 ст. л.
тертий твердий сир для начинки 2 ст. л.
помідори черрі для начинки 10 шт.
цибуля-порій для начинки
Масло, борошно і сіль змішати в комбайні до стану крихти. У чашці змішати 1 яйце з 2 ст.л. холодної води. Влити яєчну суміш в борошняну крихту і змішати, поки тісто не стане м'яким і однорідним. Зібрати тісто в кулю, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
Відпочиваємо на природі без несподіванок
Дістати тісто з холодильника, розкачати, вирізати кола, рівні діаметру форми для випічки. Ретельно викласти тісто у формочки, прим'яти і наколоти виделкою. Викласти в холодильник на 30 хвилин. Духовку розігріти до 180 градусів.
Для наповнювача змішати акуратно віночком маскарпоне з яйцями і гірчицею. Дістати форми з тістом з холодильника. Вилити акуратно яєчно-сирну суміш на тісто. Присипати тертим сиром. Помідори розрізати навпіл, цибулю-порій нарізати кільцями. Викласти овочі поверх яєчно-сирної суміші. Випікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору протягом 40-45 хвилин. Остудити.
Маффіни з помідорами чері і ковбасками
Інгредієнти:
яйця 2 шт.
молоко 160 мл
мука 150 г
розрихлювач 1 / 2 ч. л.
сіль 1 / 2 ч. л.
сухий базилік 1 ч. л.
маленькі баварські ковбаски 8 шт.
помідори черрі 6-8 шт.
Формочки для маффінів змастити вершковим маслом, духовку розігріти до 180 градусів. У мисці змішати борошно з розпушувачем, сіллю і базиліком. Відставити. В іншій мисці змішати яйця з молоком. Влити молочно-яєчну суміш в борошняну, перемішати. Баварські ковбаски нарізати кружечками, помідори розрізати навпіл. Половину ковбасок і помідорів розкласти по формочках, залити тістом, зверху викласти решту ковбасок і помідорів. Випікати 20-25 хвилин.
Приємного апетиту та відпочинку на природі!
Народ скаже, як зав’яже!
Як ковбаса та чарка, то минеться і сварка.
Фото: rossiyanochki.ru, personadiet.ru, www.al-kzn.ru, v.img.com.ua
рецепти для пікніка, пікнік, рецепти, травневі свята, шашлик
У Рівному буде концерт органної музики
Усіх поціновувачів органної музики запрошують на творчий вечір.
переглядів: 322
На Рівненщині діятиме заборона на вилов раків
З 1 грудня 2024 року по 30 червня 2025 року на території Житомирської та Рівненської областей діятиме заборона на вилов річкових раків.
переглядів: 257
26 листопада: які сьогодні свята, важливі прикмети
У вівторок, 26 листопада 2024 року, світ відзначає Всесвітній день оливкового дерева, покликаний нагадати про значення цієї рослини для культури, здоров’я та екології. Для вірян цей день особливий, адже вони вшановують святого преподобного Аліпія Стовпника.
переглядів: 302
Рівнян запрошують на виставу "Пілот та маленький принц"
Виставу можна буде подивитися у Рівненському академічному обласному театрі ляльок у п'ятницю, 29 листопада, о 18.00.
переглядів: 461
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 25 листопада, у Рівному попрощаємося із захисником України Олегом Зваричем, який загинув, борючись із ворогом.
переглядів: 810