Ми у Facebook
01.01.2017, 12:30

Чоловічий клуб радить, як боротися з похміллям

Хочеться вам цього чи ні, але після значної дози випитого спиртного зачасту виникає похмільний синдром і якщо з ним не боротися, продовження свята може і не бути. Саме для тих, хто святкує Великдень "від душі" ми підготували кілька способів боротьби з похміллям.
У кожного чоловіка є свій рецепт лікування похмілля. Найчастіше це розсіл, мінеральна вода, пиво тощо. Ми пропонуємо вам скористатися способами, про які, імовірно, ви ще не чули. Такі "ліки" допоможуть вам швидко позбутися усіх ненависних симптомів похмілля за короткий час:

1. Мед - чудовий антиоксидант, і в ньому повно як глюкози, так і фруктози. Поляки навіть змішують розсіл з медом, щоб позбутися похмілля. Якщо ж вас нудить від однієї думки про медовий розсіл, просто прийміть кілька ложок меду з теплою водою, і насолоджуйтеся його цілющим ефектом.

2. Імбир відмінно справляється з роллю нормалізації вашого травлення. Ви можете випити імбирного чаю, або просто змішати сік імбиру з водою, щоб отримати еліксир, що позбавляє від нудоти, і діє як заспокійливе на травну систему. Цей сильний антиоксидант і антикоагулянт дійсно здатний творити чудеса, але не вживайте свіжий імбир на порожній шлунок. Змішуйте його з чим-небудь ще.

3. Яйця. Вони - багате джерело цистеїну - амінокислоти, що розщеплює токсин, який є одним з продуктів розпаду етилового спирту. Він допоможе швидко забути про похмілля. Але для цього вам доведеться впихнути в себе пару варених яєць. Ацетілальдегід - один з основних факторів, що викликають похмілля, а яйця допоможуть вашому організму від нього позбавитися. Так що забудьте про те, що ви нічого не хочете їсти, і впхайте в себе пару-трійку не дуже густих яєць.

БІЛЬШЕ МАЛОВІДОМИХ ЛІКІВ ВІД ПОХМІЛЛЯ

Деякими рецептами боротьби з похмільним синдромом поділилися і рівняни:

Микола ,студент
«В мене практично його не буває. Я багато я не п'ю, але якщо ж все таки мій організм говорить «фє», то я просто вмикаю чоловічу силу волі і дозволяю йому самому боротися з цією проблемою. Я вважаю, що організм повинен сам подавити ці неприємні відчуття. А я з словами: « О Боже, за що це мені?», спостерігаю за цим. Іншими словами, я не борюся з похміллям.

Чим ще зарадити зранку після гарного відпочинку читайте ТУТ

Ярослав, лікар
«Найпростіше – багато пити і багато спати. А для сверх крутих рокенрольщиків 150 грам і все буде добре!»

БІЛЬШЕ АНТИПОХМІЛЬНИХ РЕЦЕПТІВ ВІД РІВНЯН

Крім того, що боротися з похміллям варто перевіреними рецептами, при цьому варто дотримуватися ще й поступовості у виконанні рекомендацій:

1. Перший крок - долаємо нудоту.

2. Вживаємо сорбенти.

3. Знімаємо головний біль.

4. Боремося з "сушняком".

ДЕТАЛЬНІШЕ

Безпохмільних вам святкувань!







На правах реклами