Ми у Facebook
24.08.2015, 12:30

Топ-7 маловідомих ліків від похмілля

Майже кожен чоловік хоча б раз у своєму житті стикався з жахливим похміллям. Ця комбінація з головного болю, нудоти і розладів травлення здатна забрати у вас неабиякий шматок дня. Щоб позбутися надокучливого стану, можна скористатися простими рецептами ліків від похмілля.
У кожного чоловіка є свій рецепт лікування похмілля. Найчастіше це розсіл, мінеральна вода, пиво тощо. Ми пропонуємо вам скористатися способами, про які, імовірно, ви ще не чули. Такі "ліки" допоможуть вам швидко позбутися усіх ненависних симптомів похмілля за короткий час:

1. Мед - чудовий антиоксидант, і в ньому повно як глюкози, так і фруктози. Поляки навіть змішують розсіл з медом, щоб позбутися похмілля. Якщо ж вас нудить від однієї думки про медовий розсіл, просто прийміть кілька ложок меду з теплою водою, і насолоджуйтеся його цілющим ефектом.

2. Імбир відмінно справляється з роллю нормалізації вашого травлення. Ви можете випити імбирного чаю, або просто змішати сік імбиру з водою, щоб отримати еліксир, що позбавляє від нудоти, і діє як заспокійливе на травну систему. Цей сильний антиоксидант і антикоагулянт дійсно здатний творити чудеса, але не вживайте свіжий імбир на порожній шлунок. Змішуйте його з чим-небудь ще.

3. Яйця. Вони - багате джерело цистеїну - амінокислоти, що розщеплює токсин, який є одним з продуктів розпаду етилового спирту. Він допоможе швидко забути про похмілля. Але для цього вам доведеться впихнути в себе пару варених яєць. Ацетілальдегід - один з основних факторів, що викликають похмілля, а яйця допоможуть вашому організму від нього позбавитися. Так що забудьте про те, що ви нічого не хочете їсти, і впхайте в себе пару-трійку не дуже густих яєць.

4. Кока Кола. Дехто вважає, що Кока-кола спочатку і створювалася як ліки від похмілля. Ну, правда це чи ні, ми вже навряд чи коли-небудь дізнаємося, але після дуже щільного обіду, або якщо у вашому животі не змовкає бурчання, стаканчик холодної Кока-коли допоможе позбутися жахливого синдрому.

5. Банани містять речовини, які не тільки заспокоять ваш шлунок, але і прискорять виведення алкоголю з організму.

6. "Кривава Мері". Якщо у вас розколюється голова, а шлунок скрутило від тієї пекельної суміші напоїв, яку ви влили в нього минулого вечора, то навряд чи вам здасться привабливою ідея випити ще. Однак це цілком може вам допомогти - якщо ви підберете правильний напій. Хороший ситний коктейль на кшталт «Кривавої Мері» може виявитися для вас засобом «два в одному» - і сніданком, і ліками від похмілля. Особливо ж він стане доречним, якщо вас нудить від однієї думки про їжу. Ну а томатний сік допоможе вашому організму швидше переварити алкоголь.

7. А для того, щоб попередити похмільний синдром, вам знадобиться "жирний" перекус. Не так уже й важливо, яким він буде - жирними млинцями, яєчнею з беконом або товстим бутербродом із салом - у кожному разі жирна їжа допоможе вашому організму нанести захисний шар на стінки вашого змученого шлунка. Жир обволікає стінки вашого шлунка, і уповільнює процес всмоктування алкоголю. Звичайно, цей спосіб не вбереже вас від похмілля повністю, однак воно стане набагато м'якшим і слабкішим.

Ну а найкращий варіант - пити в міру. Тоді і з наслідками боротися не треба буде.

Статті до теми:

Як рівненські чоловіки борються з похміллям? [ОПИТУВАННЯ]







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ