Ми у Facebook
06.01.2017, 12:30

Президент «Вереса» пообіцяв для рівнян власне штучне футбольне поле

Олексій Хахльов особисто запевнив спортивну громаду Рівненщини у появі футбольного поля зі штучним покриттям в обласному центрі. Президент НК ФК «Верес» та голова Рівненської обласної федерації футболу також відзначив, що дана спортивна споруда опиниться у комунальній власності міста Рівне.
Інформацію щодо майбутнього штучного поля пан Хахльов оприлюднив на власній сторінці у соціальній мережі:

«Офіційно про Рівненську обласну федерацію футболу!

Сьогодні на сесії Рівненської міської ради було розглянуто звернення РОФФ до КЗ "Стадіон "Авангард" та було прийнято рішення про припинення суборенди земельної ділянки 1,5 га. Та відповідно розірвання договору оренди і повернення вищевказаної земельної ділянки за адресою вул.Замкова,34 в постійне користування КЗ "Стадіон "Авангард".

Ось, що це означає по суті:

1.В 2015 році дана земельна ділянка була надана в суборенду для РОФФ для будівництва міні-стадіону з штучним покриттям за програмою "Хет-трік". Однак після погодження з УЄФА було прийнято рішення про те, що майбутня спортивна арена буде власністю громади міста Рівне. Тому замовником проектно-кошторисної документації та власне будівництва згідно чинного законодавства України має бути власник земельної ділянки. Тобто КЗ "Стадіон "Авангард".

2.ФФУ в особі Президента Андрія Павелко підтвердило готовність виконати свої зобов'язання щодо будівництва міні-стадіону з штучним покриттям за програмою "Хет-трік" в місті Рівне.

3.Стадіон з штучним покриттям в Рівному буде!

Разом - ми сила!

Пс. Для шукачів сенсацій - "ласий" шматок землі в центрі міста буде використаний лише за призначенням, тобто для будівництва об'єктів спортивної інфраструктури».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку



Нагадаємо, раніше президент НК ФК «Верес» Олексій Хахльов залишився задоволений виступом рівненського клубу в осінній частині Чемпіонату України серед команд Першої ліги. Проте, він також пообіцяв і кадрові зміни, які повинні ще більш позитивно вплинути на показники колективу у весняній частині змагань.






На правах реклами