Ми у Facebook
01.11.2015, 14:00

«Верес» завершив рік перемогою [+Фото]

У своїй останній офіційній грі Чемпіонату України 2015 року рівненський «Верес» здобув переконливу перемогу. Рівненчани з рахунком 2:0 перемогли команду «Інгулець» з Петрового.
Свої голи «Верес» провів у дебюті кожного з таймів. Спочатку на 5-й хвилині відзначився Борис Орловський, а на 48-й відзначився Олег Шутов.

Завдання для господарів полегшило вилучення гравця «Інгульця» Ігоря Ходулі під завісу першого тайму. Запальний футболіст із Петрового примудрився на протязі однієї хвилини заробити два «гірчичника» та залишити своїх товаришів у меншості.

Протокольні дані.

НК «Верес» (Рівне) – «Інгулець» (Петрове) – 2:0 (1:0)
Рівне, 31 жовтня, стадіон «Авангард», 2500 глядачів.
Арбітр – Олександр Шандор (Львів), асистенти арбітра – Станіслав Марунін (Херсонська область), Олександра Ардишева (Київ), четвертий арбітр – Роман Новосад (Дубно), спостерігач арбітражу – Олександр Кревський (Київська область).
НК «Верес»: Рябой, Білоус, Жовтюк, Гальчук, Дугієнко, Деревльов (Коблюк, 90+1), Орловський, Поручинський (Скоцький, 60, Каськов, 82), Шутов, Дністрян, Лакуста – Нагірний, Бурдіян, Овчар, Цурупін. Головний тренер – Олег Лутков.
ФК «Інгулець»: Бобров, Ходуля, Кобець, Бриль (Запорожець, 55), Голуб, Прошенко, Катрюк (Мішуренко, 46), Коляда, Сокол, Колесников (Хорольський, 77), Перін – Полуляхов, Кретов, Музика, Тарануха. Головний тренер – Віктор Богатир.
Голи: Борис Орловський, 5; Олег Шутов, 48.
Попередження: Гальчук (63) - Ходуля (45), Колесников (71), Прошенко (75), Голуб (85)
Вилучення: Ходуля (45) – повторне попередження.


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» у грі проти «Скали» втратив перемогу на останніх хвилинах

«Верес» закінчив перше коло на третьому місці

Поточна турнірна таблиця Чемпіонату України в другій лізі.

Календар матчів Чемпіонату України в другій лізі.


«Налаштовувалися на реванш. Ми всі пам’ятали серпневу гру у Петровому, коли ми програли – 1:3 і хотіли реабілітуватися на очах у власних вболівальників. Кожен із гравців виходив на поле з бажанням перемогти і, насамперед, довести керівництву клубу і вболівальникам, що ми здатні виконувати поставлені на сезон завдання. Вдячний хлопцям за перемогу, а вболівальникам – за підтримку. Як і всіх, мене переповнюють емоції. Приємно, що сьогодні ми створили маленьке свято для Рівного», - прокоментував поєдинок Олег Лутков, головний тренер НК «Верес».

На зимову перерву у другій лізі України «Верес» пішов у першій трійці. Остаточне місце команди стане відомо після завтрашньої гри «Скала» - «Нікополь».














На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ