Ми у Facebook
11.01.2017, 14:00

Мешканці Басів Кута не можуть доїхати додому ввечері

фото Андрія Звиника

Петиція про запровадження додаткового маршруту з центру набрала найбільше підписів на сайті міської ради.
Мешканці Басів Кута вже певно втомились сваритися з водіями маршруток №43 та №44, і напередодні Нового року, на сайті міської ради з`явилась петиція №90. Ініціатор - Ясинська Тетяна Андріївна просить запровадити додатковий маршрут з Басів Кута до центру. Про важливість та нагальність цього питання свідчить кількість зібраних підписів.

Рівнянам пропонують вирішувати проблеми з допомогою електронних петицій

Текст електронної петиції:
"Пропоную ввести ще один маршрут через Басів Кут до центру. Маршрути 43 та 44 ходять раз на 20-30хв. Їхавши додому о 20:30 з центру, водій одному з пасажирів повідомив, що це чергова машина, і він вже в цій годині має спати вдома, а не їздити. Що за поняття "чергова машина"? Маршрут 44 закінчується по графіку о 21:40! 43 взагалі в 19:30. Чому, наприклад, після 21 години не можна добратися до Басів Кута? Люди ще повертаються з роботи в такій годині, і їхати з пересадками на 38 маршрутку не завжди зручно.
Тому, для жителів Басів Кута, пропоную запровадити ще один маршрут, який курсуватиме до центру, з інтервалом руху хоча б 10-15 хв і до 22 години."

Рівняни сказали "ТАК!" створенню системи велодоріжок

Загалом потрібно зібрати 300 підписів, тож мешканці Басів Кута просять підтримати їх звернення та проголосувати за електронну петицію №90 на сайті міської ради.

Рівняни пропонують побудувати багаторівневий паркінг в центрі міста





На правах реклами