Ми у Facebook
24.01.2017, 21:36

Досвід Рівненського регіонального ЦНАПу презентували на Форумі в Києві

Інноваційні підходи та прогресивний досвід Рівненського регіонального ЦНАПу презентували на форумі "Запуск проекту EGOV4UKRAINE: Стан та перспективи розвитку електронного урядування в Україні", який відбувається в Києві.
Команда Рівненського регіонального ЦНАПу в особі директора Віталія Германа бере участь у Форумі "Запуск проекту EGOV4UKRAINE: Стан та перспективи розвитку електронного урядування в Україні", який впродовж двох днів відбувається у Києві. Форум проводиться для ІТ-керівників органів влади (міст обласного значення).

Підсумки року - 2016: Рівненський регіональний ЦНАП – приклад революції сервісу

- Приємно, що організаторами Форуму команді Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг запропоновано презентувати і поділитися успішними досвідом розроблення та запровадження інноваційного програмного засобу, який призначений для автоматизації процесів формування і ведення реєстру територіальної громади, реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання громадян. На Форумі також присутні наші партнери - представники компанії РЕНОМЕ, - повідомив на своїй сторінці у фейсбук директор Рівненського регіонального ЦНАПу, заступник міського голови Рівного Віталій Герман.


Рівненські інновації отримали Спеціальну відзнаку в столиці









На правах реклами